Computerbril nodig?
Wij hebben de perfecte computerbril met bovenin het glas een computersterkte.

Computerbril


Wat is een computerbril?

Een computerbril is een leesbril met als extra bovenin het glas de bijbehorende computersterkte. Als je je eigen leessterkte kiest, verandert de computersterkte automatisch mee. Heel handig en gemakkelijk te bestellen.

Heb ik een computerbril nodig?

Steeds meer 40+ers hebben problemen met scherp zien op hun computerscherm. Zeker als je ook een leesbril hebt, wordt het lastig om heen en weer te switchen van scherm naar papier en vice versa. Heel vermoeiend, vaak geeft dit vervelende nek en hoofdpijnklachten! Een beeldschermbril kan dan de oplossing zijn.

Wordt een computerbril vergoed?

Computerbril vergoed? Mensen die met een beeldscherm werken hebben recht op een oogmeting. Als blijkt dat een eventuele computerbril nodig is, wordt de computerbril vergoed door uw verzekering of werkgever.

De voordelen van een computerbril

Een beeldschermbril geeft de ogen rust waardoor je beter zicht hebt op de werkplek. Je hebt minder snel tranende ogen en minder snel hoofd- en nekpijn

Computerbril Blueberry met blauw licht filter

Computerbril blauw licht filtert UV straling en een groot deel blauw licht.

Computerbril van Polaroid

Polaroid heeft hiervoor een speciale leesbril / computerbril / beeldschermbril ontwikkeld. Bovenin is de sterkte lager dan die van het leesgedeelte beneden in. De computerbril heeft een zeer hoogwaardige kwaliteit brillenglazen met antireflectie en krascoating, dat is Polaroid met deze computerbril wel toevertrouwd!

Computerbril van Eschenbach

De multiframe van Eschenbach is een lichtgewicht leesbril, voor goed zicht op diverse korte afstanden. Er zitten twee sterktedelen in.

Hoe dat werkt? Heel simpel.

Je bestelt de computerbil met het leesdeel zoals je altijd voor je leesbril doet, en het computergedeelte (in de bovenkant) is dan automatisch 1 dioptrie minder. Bijvoorbeeld: jouw leessterkte is +2.00. Je bestelt dan gewoon sterkte +2.00 en je krijgt dan het daarbij passende computergedeelte van +1.00 bij bovenin de bril. Ideaal voor computer en lezen tegelijk.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2