Veilig betalen met iDeal

Gemakkelijk, veilig en met plezier digitaal winkelen, dat wil iedereen. De jeugd doet dit al heel vanzelfsprekend, voor onze generatie is dat misschien ietsje minder vanzelfsprekend. Omdat wij van mijnleesbril.nl zelf ook tot de leesbrilgebruikers behoren, begrijpen wij onze klanten als geen ander.

Dus veilig betalen? Bij ons kan dat! mijnleesbril.nl gebruikt daarom alleen het betalingssysteem iDeal dat gemakkelijk, toegankelijk en qua internettechnologie altijd actueel en vertrouwd is. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u dat al gewend bent.

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door mijnleesbril.nl worden gelezen of op een andere manier worden achterhaald. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor één of meer artikelen op de website, vult u uw adres- en bezorggegevens in en drukt op de knop 'Afrekenen'. Op uw beeldscherm verschijnt vervolgens het betaalscherm van iDeal. Na een succesvolle verwerking is uw betaling direct bij ons binnen en nemen wij uw bestelling direct in behandeling.

Bestelbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een bestelbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft! De bestelbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.