Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending in NL
Niet tevreden, geld terug!
Eenvoudig ruilen of retourneren

Veilig betalen

Gemakkelijk, veilig en met plezier digitaal winkelen, dat wil iedereen. De jeugd doet dit al heel vanzelfsprekend, voor onze generatie is dat misschien ietsje minder vanzelfsprekend. Omdat wij van mijnleesbril.nl zelf ook tot de leesbrilgebruikers behoren, begrijpen wij onze klanten als geen ander.

Dus veilig betalen? Bij ons kan dat! mijnleesbril.nl werkt daarom samen met het betalingsplatform Multisafepay. Via dit beveiligde platform kunt u onder andere gemakkelijk betalen met Ideal. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Maar u kunt ook kiezen voor andere betalingsmethoden, betalen zoals u dat al gewend bent.

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door mijnleesbril.nl worden gelezen of op een andere manier worden achterhaald. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor één of meer artikelen op de website, vult u uw adres- en bezorggegevens in en drukt op de knop 'Afrekenen'. Na een succesvolle verwerking is uw betaling direct bij ons binnen en nemen wij uw bestelling direct in behandeling.

Bestelbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een bestelbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft! De bestelbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.