Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending in NL
Niet tevreden, geld terug!
Eenvoudig ruilen of retourneren
Leeszonnebrillen om heerlijk te lezen in de zon

Leeszonnebrillen om heerlijk te lezen in de zon

 

Wat is er fijner dan met een boek op het strand, in de tuin of op je balkon in de zon te zitten? Lekker lezen en relaxen, heerlijk! Oók als je een leesbril nodig hebt!

Er zijn namelijk heel veel heel leuke leeszonnebrillen te koop. Van hip en trendy tot klassiek en tijdloos. Je kiest gewoon een zonnebril met jouw sterkte en je hebt de perfecte zonneleesbril of leeszonnebril. Bij sommige merken kun je kiezen voor een bifocale zonnebril: hierbij zit de sterkte alleen in het leesgedeelte van het glas, onderin. De meeste merken hebben echter leeszonnebrillen waarbij het gehele glas is voorzien van jouw sterkte.

Welke sterkte in leeszonnebrillen?

Een zonnebril op sterkte heeft meestal glazen met een sterkte van +1.00 tot en met +3.00. Afwijkende sterktes zijn ook verkrijgbaar, maar leeszonnebrillen met sterktes die niet zo vaak voorkomen, zijn vaak iets duurder. Deze glazen hebben bijvoorbeeld sterktes die met +0.25 oplopen tot +4.00. Bij de wat duurdere leeszonnebrillen kun je soms ook kiezen voor glazen met verschillende sterktes.

Wat kost een leeszonnebril?

Een leeszonnebril is goedkoper dat je denkt. Althans wel bij mijnleesbril.nl. Hoe meer eisen je stelt aan je zonnebril op sterkte, hoe duurder hij kan worden. Bij ons variëren de prijzen van € 27,50 tot € 149,- . De prijs hangt bijvoorbeeld af van de (afwijkende) sterkte die je nodig hebt of het soort zonneglazen op sterkte dat je kiest. 

Zonneglazen op sterkte

Net als bij gewone zonnebrillen heb je bij leeszonnebrillen de keuze uit verschillende glazen. Bij mijnleesbril.nl vind je zonneglazen met uiteenlopende – extra - eigenschappen. Uiteraard zijn al onze leeszonnebrillen uitgerust met zonneglazen die je ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling. Je kunt kiezen voor een eenvoudig uni/effen glas, polariserende glazen en dégradé.

Uni/effen glazen

Deze zonneglazen hebben één kleur over het gehele glas en zie je het vaakst in een leeszonnebril.

Degradé

Degradé glazen, ook wel gradient genoemd, lopen van licht naar donker. Dat kan in allerlei kleuren zijn, zoals grijs, bruin, blauw, groen, roze en paars.

Leeszonnebrillen in iedere stijl, voor iedere smaak

Bij mijnleesbril.nl heb je een zeer ruime keuze uit mooie merken in verschillende prijsklassen. Van zeer betaalbaar tot iets duurder; voor elke smaak en elk budget hebben wij de nieuwste leeszonnebrillen in huis. Maak je keuze en je hebt hem in no-time in jouw huis!