Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending in NL
Niet tevreden, geld terug!
Eenvoudig ruilen of retourneren

Neuspads

2 artikelen
Bezig met laden...

Neuspads

Het ene onderdeel van je leesbril verslijt sneller dan het andere. Het kan gebeuren dat je leesbril op een gegeven moment niet meer lekker op je neus staat. Misschien zijn de neuspads van je bril dan wel toe aan vervanging.

En daarvoor hoef je niet naar de opticien te gaan, want bij heel veel leesbrillen vervang je eenvoudig zelf de neuspads. Dat is wel zo handig! Mijnleesbril.nl heeft neuspads voor je leesbril op voorraad.

Veelgestelde vragen

De frequentie waarmee je neuspads moet vervangen, kan variëren afhankelijk van factoren zoals hoe vaak je je bril draagt en hoe goed je voor je bril zorgt. Over het algemeen wordt aanbevolen om je neuspads elke 3-6 maanden te vervangen om hygiënische redenen en om ervoor te zorgen dat je optimaal comfort heeft tijdens het dragen van jouw leesbril. Siliconen neuspads zijn een goede keuze vanwege de extra zachtheid die ze bieden.
Om afzakkende brillen te voorkomen, is het raadzaam om je bril goed af te stellen. Een bril die te los is afgesteld, kan eveneens leiden tot afzakken. Anderzijds kan ook een te strak afgestelde bril het probleem veroorzaken. In dat geval duwt hij zichzelf omhoog en zakt vervolgens naar beneden. Door het afstellen van het montuur kunnen deze problemen worden verholpen. Er zijn ook antislip-neuspads beschikbaar die aan de neusbrug van je bril kunnen worden toegevoegd. Deze pads zijn gemaakt van zachte, rubberachtige materialen en bieden extra grip op je neus, waardoor de bril minder snel afglijdt. Een bril met vette of vuile neuspads kan ook gemakkelijker afglijden. Houd je bril dus schoon door hem regelmatig met een brilreiniger en een zachte doek te reinigen.