Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending in NL
Niet tevreden, geld terug!
Eenvoudig ruilen of retourneren

Bezorgen van uw bestelling – gratis verzenden binnen Nederland

 

Wanneer je een bestelling via onze webshop heb geplaatst, wordt deze door PostNL of DHL op het door jou aangegeven (aflever)adres bezorgd. Alle bestellingen binnen Nederland worden kosteloos afgeleverd, zelfs wanneer jouw bestelling per pakketpost is verstuurd. Alle prijzen die je op onze website ziet zijn dus voor Nederland inclusief verzendkosten.

Door middel van verzending per (pakket)post beperken we het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van jouw bestelling. Het risico van het versturen naar jouw (aflever)adres neemt mijnleesbril.nl volledig voor haar rekening. Op deze pagina vind je verder alle informatie omtrent levering en de bezorgwijze.

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Als het door jou uitgezochte product op voorraad is, wordt dit binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou afgeleverd. Bij bepaalde bestellingen, zoals duurdere leesbrillen en zonneleesbrillen, wordt zuiver optisch glas in de door jou gewenste sterkte besteld en ingeslepen. Daar gaat een paar dagen overheen en meestal worden deze bestellingen binnen 5 tot 7 werkdagen bij je afgeleverd. Als dat onverhoopt niet lukt, dan zullen wij je hier tijdig van op de hoogte stellen.

De meeste bestellingen passen door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven om jouw bestelling in ontvangst te nemen. Om je deze extra service te bieden, werken wij met speciale platte doosjes die door iedere brievenbus passen. Bij grote bestellingen gaat dat wat moeilijker. In dat geval maken wij gebruik van de DHL Pakketservice. 

Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt. In dat geval zal DHL Pakketservice jouw bestelling de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer jouw bestelling voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van DHL Pakketservice, waarop vermeld staat waar je jouw bestelling af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of jouw buren). Op deze manier hoef je niet speciaal voor jouw bestelling thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen!