Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending in NL
Niet tevreden, geld terug!
Eenvoudig ruilen of retourneren

Brillenkoordjes

Sterkte:

9 artikelen
Bezig met laden...

Brillenkoordjes

Een leesbril zet je vaak op en af en dus is het handig om hem altijd dicht bij je in de buurt te hebben. Schuif je leesbril liever niet steeds in je haar, want dan wordt hij wijder en glijdt ie van je neus af. Bovendien ziet er het er niet supercharmant uit en wordt je kapsel er niet mooier van.

De oplossings is eenvoudig; brillenkoordjes van Mijnleesbril. We hebben strakke, leren koordjes in zwart en bruin, maar ook opvallende en felgekleurde brillenkoordjes voor je leesbril.

 

 

Veelgestelde vragen

Het bevestigen van een brillenkoord aan je leesbril is meestal een eenvoudige taak. Pak al eerste je bril en het brillenkoord. Zoek naar de kleine lusjes aan de uiteinden van het brillenkoord. Haal een van de lusjes door het pootje van je bril. Trek het lusje door totdat het stevig aan de poot van je bril vastzit. Herhaal dezelfde stappen voor het andere uiteinde van het brillenkoord en de andere poot van je bril.

Als je (lees)zonnebril een speciaal bevestigingspunt heeft voor een koord, gebruik dat dan om het koord aan je bril te bevestigen. Als je (lees)zonnebril geen speciaal bevestigingspunt heeft, kun je de uiteinden van het koord om de pootjes van je zonnebril wikkelen en ze stevig vastzetten.

Nadat het koord aan je zonnebril is bevestigd, plaats je de zonnebril om je nek, zodat het koord achter je nek hangt. Het koord moet comfortabel zitten zonder te strak te zijn, zodat je de zonnebril gemakkelijk kunt optillen en opzetten wanneer dat nodig is.