Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending in NL
Niet tevreden, geld terug!
Eenvoudig ruilen of retourneren

Over mijnleesbril.nl

Draagt u een leesbril, maar nooit echt met plezier? Vindt u het eigenlijk maar een onding, een noodzakelijk kwaad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Op mijnleesbril.nl vindt u alle modieuze en mooie leesbrillen van dit moment. In alle prijsklassen, modellen en kleuren. Zowel leesbrillen als zonneleesbrillen. Trendy, maar ook klassiek, wat u maar wilt. Voor dames en heren. Ook verkopen wij leesbrillen van grote merken zoals PolaroidRay-Ban, Vogue, Ralph Lauren, Cross en Porsche Design. Met kant-en-klaarglazen, maar ook met optisch zuivere (zonne)leesglazen in sterktes +1.00 t/m +3.00. Heel gemakkelijk te bestellen, u heeft uw (zonne)leesbril snel in huis.

Wij zijn een nieuwe webshop, maar met veel kennis van de brillenbranche. Het management van mijnleesbril.nl is al twintig jaar werkzaam in de optiek en daarom staat mijnleesbril.nl garant voor een uitgebreid assortiment met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier werken we elke dag hard aan, met veel plezier overigens!

Dank voor uw interesse in onze website. Wij zijn blij met u als klant! U kunt altijd contact opnemen met ons via info@mijnleesbril.nl of op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 026-363 84 59 (lokaal tarief). 

Met vriendelijke groet,
mijnleesbril.nl team

Wat mag ik van mijnleesbril.nl verwachten?

Een (of meerdere) producten bestellen via mijnleesbril.nl is eigenlijk heel gemakkelijk. U kijkt eerst eens lekker rond op onze site, zodat u een goede indruk krijgt van alle mooie en kwalitatief hoogwaardige leesbrillen, zonneleesbrillen en accessoires die mijnleesbril.nl aanbiedt. U kunt daarna overgaan tot bestellen, heel simpel en eenvoudig. En vooral ook heel betrouwbaar!

Veilig betalen met iDeal

Gemakkelijk, veilig en met plezier digitaal winkelen, dat wil iedereen. De jeugd doet dit al heel vanzelfsprekend, voor onze generatie is dat misschien ietsje minder vanzelfsprekend. Omdat wij van mijnleesbril.nl zelf ook tot de leesbrilgebruikers behoren, begrijpen wij onze klanten als geen ander.

Dus veilig betalen? Bij ons kan dat! mijnleesbril.nl gebruikt daarom alleen het betalingssysteem iDeal dat gemakkelijk, toegankelijk en qua internettechnologie altijd actueel en vertrouwd is. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u dat al gewend bent.

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door mijnleesbril.nl worden gelezen of op een andere manier worden achterhaald. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor één of meer artikelen op de website, vult u uw adres- en bezorggegevens in en drukt op de knop 'Afrekenen'. Op uw beeldscherm verschijnt vervolgens het betaalscherm van iDeal. Na een succesvolle verwerking is uw betaling direct bij ons binnen en nemen wij uw bestelling direct in behandeling.

Bestelbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een bestelbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft! De bestelbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Bezorgen van uw bestelling – gratis verzending

Wanneer u een bestelling via onze webshop hebt geplaatst, wordt deze door PostNL op het door u aangegeven (aflever)adres bezorgd. Alle bestellingen worden kosteloos afgeleverd, zelfs wanneer uw bestelling per pakketpost wordt verstuurd. Alle prijzen die u op onze website ziet zijn dus inclusief altijd verzendkosten.

Door middel van verzending per (pakket)post beperken we het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van uw bestelling. Het risico van het versturen naar uw (aflever)adres neemt mijnleesbril.nl volledig voor haar rekening. Op deze pagina vindt u verder alle informatie omtrent levering en de bezorgwijze.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Als het door u uitgezochte product op voorraad is, wordt dit binnen 1 tot 3 werkdagen bij u afgeleverd. Bij bepaalde bestellingen, zoals duurdere leesbrillen en zonneleesbrillen, wordt zuiver optisch glas in de door u gewenste sterkte besteld en ingeslepen. Daar gaat een paar dagen overheen en meestal worden deze bestellingen binnen 5 tot 7 werkdagen bij u afgeleverd. Als dat onverhoopt niet lukt, dan zullen wij u hier tijdig van op de hoogte stellen.

De meeste bestellingen passen door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. Om u deze extra service te bieden, werken wij met speciale platte doosjes die door iedere brievenbus passen. Bij grote bestellingen gaat dat wat moeilijker. In dat geval maken wij gebruik van de PostNL Pakketservice of uw bestelling wordt verdeeld over meerdere kleine pakjes. Bij het door u gekozen product staat overigens vermeld als het via de PostNL Pakketservice wordt verstuurd.

Nu kan het gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij u aanbiedt. In dat geval zal PostNL Pakketservice uw bestelling de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer uw bestelling voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van PostNL Pakketservice, waarop vermeld staat waar u uw bestelling af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of uw buren). Op deze manier hoeft u niet speciaal voor uw bestelling thuis te blijven en kunt u het toch snel in ontvangst nemen!