Computerbrillen

Bescherm je ogen met een blauw licht filter bril van Mijnleesbril.nl

Een blauwe bifocale leesbril van Vista Bonita Cubo XL met middernachtblauwe montuur.
€ 24,95
Bescherm je ogen tegen blauw licht met de Vista Bonita Gafa leesbril met blauwlicht filter. Bestel nu bij Mijnleesbril.nl, geniet van helder zicht en comfort.
€ 24,95
Leesbril OFAR Office LB-0194B Havanna, schuin aanzicht.
€ 49,95
Leesbril Frank and Lucie Eyewant FL25200 Turtle Shade - schuin aanzicht
€ 59,95
Een schuin aanzicht van een leesbril in de kleur havanna.
€ 24,95
Grijze leesbril met schuin aanzicht.
€ 24,95
Leesbril I Need You Blue Breaker zwart - schuin aanzicht.
€ 29,50
Rode leesbril OFAR Office CF-0002C met schuin aanzicht.
€ 59,95
Leesbril OFAR Office CF-0003B Havanna - schuin aanzicht
€ 59,95
Bestel de Ofar Office Multifocaal leesbril CF0004 bij Mijnleesbril.nl. Geschikt voor verschillende afstanden en perfect voor op kantoor. Bestel nu!
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyecon FL12200 Black - Schuin aanzicht.
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyefresh FL21300 Island Fantasy - schuin aanzicht.
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyequarium Olive Tree - Zijaanzicht
€ 59,95
Leesbril met blauw licht filter, vooraanzicht.
€ 34,95
Een schuin aanzicht van de Frank and Lucie Eyecatch leesbril in Hazy Harbor.
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyewitness Hazy Harbor - Zijaanzicht
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyecube FL17200 Greyvanna - Schuin aanzicht.
€ 59,95
Leesbril van Frank and Lucie in sojaboon kleur met schuin aanzicht.
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyebrow
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyespy FL16100 zwart - zij aanzicht.
€ 59,95
Leesbril Blueberry M Chesnut - schuin aanzicht.
€ 48,50
Bescherm je ogen tegen schadelijk blauw licht met de Blueberry L computerbril. Ideaal voor langdurig computergebruik. Bestel nu bij Mijnleesbril.nl.
€ 48,50
Bescherm je ogen tegen blauw licht met de Blueberry Ozy Multifocale computerbril. Bestel nu bij Mijnleesbril.nl voor langdurig computergebruik.
€ 58,50
Schuin aanzicht van de Cloud leesbril met blauw montuur en rechthoekige glazen op mijnleesbril.nl
€ 59,95
Blauwe Eyebrow leesbril met schuin aanzicht.
€ 59,95
Een schuin aanzicht van de EyeCube FL17050 New World leesbril.
€ 59,95
Een schuin aanzicht van de Eyeglobe leesbril in Perfect Sunset kleur.
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyequarium  - Zijaanzicht
€ 59,95
Een schuin aanzicht van de Eyecon leesbril in de kleur soybean.
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyefresh
€ 59,95
Een schuin aanzicht van de leesbril "Eyewitness FL20100 Misty Cognac" van mijnleesbril.nl.
€ 59,95
Bescherm je ogen tegen schadelijk blauw licht met de Blueberry S computerbril. Ideaal voor langdurig computergebruik. Bestel nu bij Mijnleesbril.nl.
€ 38,50
Leesbril Frank and Lucie Eyeball Misty Cognac - Schuin aanzicht Sale
Normale prijs € 59,95 € 39,95
Leesbril Frank and Lucie Eyecon FL12550 Perfect Sunset - Schuin aanzicht Sale
Normale prijs € 59,95 € 39,95
Leesbril van Frank and Lucie Eyecube met schuin aanzicht. Sale
Normale prijs € 59,95 € 39,95
Leesbril Frank and Lucie Eyequarium - SALE Sale
Normale prijs € 59,95 € 39,95
Pagina

Wat is een computerbril?

Als je op zoek bent naar een beeldschermbril weet je waarschijnlijk al wel dat het veel voordelen heeft. Maar wat is een computerbril precies? Een computerbril filtert het blauwe licht van beeldschermen, waardoor je minder snel last hebt moeheid bij je ogen en je ’s avonds juist wel beter kunt slapen.

Wat doet een computerbril?

Dat je ogen moe worden van veel naar een beeldscherm kijken, heb je vast weleens gemerkt. Maar wat doet een computerbril om dat te voorkomen? Het blauwe licht van beeldschermen wordt door de bril gefilterd, waardoor het niet je ogen bereikt. Het blauwe licht vermoeit niet alleen je ogen, het remt ook de aanmaak van melatonine, ons slaaphormoon. Doordat een computerbril het blauwe licht filtert, zul je dus ’s avonds gemakkelijker in slaap vallen.

Waarom heb je een computerbril nodig?

Waarom heb je een computerbril nodig? Wanneer je moeite hebt met inslapen of moeheid rondom je ogen ervaart kan een computerbril (ook wel beeldschermbril genoemd) de uitkomst zijn. Ook wanneer je al gebruikmaakt van een leesbril heeft een computerbril toegevoegde waarde.

Computerbril op sterkte

Een computerbril op sterkte is natuurlijk anders dan een leesbril, omdat er een blauwlichtfilter in de glazen zit. Maar ook de afstand waarop de bril scherp stelt is anders en aangepast op de afstand tussen je ogen en het scherm. Daardoor is een computerbril met sterkte comfortabeler dan een leesbril wanneer je achter een scherm zit.

Computerbril zonder sterkte

Ook wanneer je normaal gesproken geen bril of leesbril nodig hebt, is een computerbril zonder sterkte een toevoeging. Zoals je eerder misschien al las vermindert het oogmoeheid en gaat het de remming van je slaaphormoon tegen, waardoor je beter in slaap komt.

Multifocale computerbrillen

Een multifocale computerbril is geschikt voor meerdere afstanden. Bovenin is het glas zonder sterkte en de sterkte wordt naar onderen toe meer. Een computerbril multifocaal is daardoor geschikt voor meerdere afstanden.

Computerbrillen met leesgedeelte

Een computerbril met leesgedeelte is hetzelfde als een multifocale computerbril. Het glas heeft onderin de meeste sterkte, maar wanneer je verder van je af kijkt en de sterkte niet nodig hebt, heeft het glas aan de bovenkant geen sterkte.

Computerbrillen met blauw licht filter

Ben je op zoek naar blauw licht filter bril? Het blauw filter zit in al onze computerbrillen, omdat juist dit filter ervoor zorgt dat je ogen beschermd zijn tegen het licht van beeldschermen. Je kunt dus kiezen uit alle modellen beeldschermbrillen.

Kosten van een computerbril

De kosten van een computerbril variëren per montuur. De computerbril prijzen liggen grofweg tussen de €20,00 voor een gewone beeldschermbril en €60,00 voor een multifocale beeldschermbril.

Wat kost een computerbril?

Een goedkope computerbril heb je bij MijnLeesbril vanaf €23,95. Ben je op zoek naar een multifocale computerbril? Dan kost een computerbril maximaal €58,50.

Computerbril kosten voor werkgevers

Wil je als werkgever je werknemers een computerbril cadeau doen omdat er in jouw bedrijf veel beeldschermwerk gedaan wordt? Vinden wij een heel goed idee! Neem gerust contact op wanneer je een groot aantal wilt bestellen. En uiteraard zie je de prijzen van verschillende monturen in onze webshop. Deze prijzen zijn inclusief btw.

Goedkope computerbrillen

Een goedkope computerbril scoor je bij MijnLeesbril al vanaf €23,95. De prijzen verschillen per montuur en er is ook regelmatig een mooie aanbieding van een computerbril. Maar wil je graag een goedkope computerbril dan kun je dus altijd slagen!

Computerbril ervaringen

Ben je benieuwd naar computerbril ervaringen? In onze recensies lees je wat klanten vinden van onze brillen. En misschien heb je wel iemand in je omgeving die al een computerbril gebruikt. Neem ook gerust contact met ons op wanneer je twijfelt of een computerbril geschikt is voor jou.

Helpt een computerbril echt?

Werkt een computerbril? Ja! Daar kunnen we simpel op antwoorden. Een computerbril filtert het blauwe licht van beeldschermen en dat heeft veel voordelen. Ben je er toch niet helemaal zeker van? Stel ons gerust je vraag! We leggen je graag uit waar het glas van een computerbril van gemaakt is en hoe dit ervoor zorgt dat het blauwe licht gefilterd wordt. Of probeer eens een goedkope computerbril.

Computerbril online kopen

Wil je graag een computerbril online kopen? Een computerbril online bestellen is heel eenvoudig. Kies het gewenste model, geef aan of en zo ja, welke sterkte je nodig hebt en plaats de bril in het winkelmandje. Met een paar minuten heb je je bestelling geplaatst.

Beste computerbrillen bij MijnLeesbril

Ben je op zoek naar de beste computerbril? Bij MijnLeesbril hebben we heel veel verschillende modellen in alle gewenste sterktes. Ook voor een multifocale computerbril kun je bij ons terecht. Heb je een vraag of wil je wat advies? Neem gerust contact op? Heb je jouw model al gevonden? Bestel je computerbril gemakkelijk online!