Beeldschermbril

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een beeldschermbril. Niet alleen wanneer je een leesbril gebruikt, maar ook wanneer je geen bril of lenzen nodig hebt, levert een bril voor beeldschermen je veel op.
Leesbril Frank and Lucie  Eyebrow - SALE Sale
Normale prijs € 59,95 € 39,95
Leesbril Porsche Design P8815
€ 179,00
Leesbril Vista Bonita Cubo XL Met Blauwlicht Filter
€ 24,95
Leesbril Polaroid PLD0033 Met Blauw Licht Filter
€ 34,95
Leesbril Readr. KLHB171
€ 24,95
Leesbril Readr. KLHB170
€ 24,95
Leesbril Frank and Lucie Eyewant
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyedentity
€ 59,95
Leesbril Vista Bonita Nova Met Blauwlicht Filter
€ 24,95
Leesbril Vista Bonita Classic Met Blauwlicht Filter
€ 24,95
Leesbril Vista Bonita Gafa met blauwlicht filter
€ 24,95
Leesbril Vista Bonita Cubo Met blauw licht Filter
€ 24,95
Leesbril Frank and Lucie Eyecatch
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyeball
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyebrow
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyecube
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyeglobe
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyequarium
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyecon
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyewitness
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyefresh
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyebrow
€ 59,95
Leesbril Ofar Office Multifocaal CF0004
€ 59,95
Leesbril Ofar Office Multifocaal CF0003
€ 59,95
Leesbril Ofar Office Multifocaal CF0002
€ 59,95

Wat is een beeldschermbril?

Wat is een beeldschermbril en wanneer heb je hem nodig? Een beeldschermbril is een bril met een filter voor blauw licht. Daarnaast is een beeldschermbril op sterkte geschikt voor een wat grotere afstand dan een gebruikelijke leesbril. De beeldschermbril (of computerbril) is perfect afgestemd op de afstand tussen je ogen en je scherm.

Wat doet een beeldschermbril?

Een bril met blauw licht filter dus. Maar wat doet een beeldschermbril dan precies? De bril zorgt ervoor dat het blauwe licht van telefoons, laptops, tablets enzovoorts gefilterd wordt. Het licht van onze schermen is namelijk blauw licht, al nemen we dat niet zo waar. Dit blauwe licht vermoeit de ogen en het is van invloed op ons slaaphormoon. Met een beeldschermbril zorg je ervoor dat het blauwe licht je ogen niet bereikt.

Wanneer heb je een beeldschermbril nodig?

Waarom een beeldschermbril? Een beeldschermbril is een toevoeging voor iedereen die regelmatig naar een beeldscherm kijkt en ja, dat is dus ongeveer iedereen. De effecten van blauw licht zijn voor iedereen hetzelfde. Maar zeker wanneer je ’s avonds graag nog even een serie kijkt of het nieuws leest op je telefoon, tablet of laptop is het heel verstandig om een beeldschermbril te gebruiken.

Wanneer een beeldschermbril ook een toevoeging is, is wanneer je moeite hebt met in slaap komen. Doordat we allemaal veel gebruik maken van onze smartphone en andere apparaten kijken we veel naar blauw licht. En blauw licht remt de aanmaak van ons slaaphormoon, melatonine. Daarnaast worden onze ogen moe van blauw licht. Met een beeldschermbril zul je minder snel last hebben van prikogen, ook wanneer je per dag veel achter een scherm zit.

Een beeldschermbril geeft ook rust aan je ogen wanneer je normaal gesproken al een leesbril gebruikt. Beeldschermbrillen zijn namelijk speciaal afgestemd op de afstand tussen je ogen en het scherm.

Beeldschermbril zonder sterkte

Ben je op zoek naar een beeldschermbril zonder sterkte? Bij al onze modellen kun je de sterkte kiezen en uiteraard kun je ook kiezen voor geen sterkte.

Beeldschermbril met sterkte

Natuurlijk is het ook mogelijk om een beeldschermbril met sterkte te kiezen. Je kiest gemakkelijk de juiste sterkte bij het bestellen.

Beeldschermbrillen met blauw licht filter

Zoals je al hebt kunnen lezen hebben al onze beeldschermbrillen een filter voor blauw licht. Dat betekent dat alle modellen geschikt zijn voor gebruik achter een scherm. Het blauwe licht bereikt nu je ogen niet, waardoor je ogen minder snel moe worden en je slaaphormoon niet wordt geremd.

Kosten van een beeldschermbril

De beeldschermbril kosten verschillen natuurlijk per montuur. Vanaf zo’n €20,00 heb je al een prachtige beeldschermbril. Voor de wat luxere monturen ligt de prijs van een beeldschermbril rond de €50,00.

Wat kost een beeldschermbril?

Kort gezegd moet je bij de prijs van een beeldschermbril dus denken aan een paar tientjes.

Beeldschermbril kosten voor werkgevers

Wil je als werkgever voorzien in beeldschermbrillen voor je werknemers? Bij veel beeldschermwerk is het heel verstandig hierin te investeren. De beeldschermbril kosten voor werkgevers liggen ook gemiddeld tussen de €20,00 en €50,00, inclusief btw. Ben je op zoek naar een groot aantal beeldschermbrillen? Bel of mail ons dan gerust over de prijzen.

Goedkope beeldschermbrillen

Zoals je ziet hoeft een beeldschermbril niet duur te zijn. Een goedkope beeldschermbril heb je al vanaf zo’n €20,00.

Beeldschermbril ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen met een beeldschermbril? Je kunt in onze recensies lezen hoe het klanten bevalt. Natuurlijk mag je ook altijd even contact opnemen wanneer je vragen hebt.

Werkt een beeldschermbril?

Helpt een beeldschermbril echt? Sommige mensen vragen zich af of een beeldschermbril werkt. We begrijpen dat je benieuwd bent of deze brillen het gewenste effect hebben. Wij zijn er heel enthousiast over, maar misschien vraag je liever iemand in je omgeving die er ervaring mee heeft. Je mag uiteraard ook altijd contact opnemen bij vragen over beeldschermbrillen. En wat natuurlijk ook kan: een goedkope beeldschermbril proberen. We zijn ervan overtuigd dat je er heel blij mee zult zijn!

Beeldschermbril online kopen

Ben je overtuigd van de voordelen van een beeldschermbril? Of wil je eens proberen of het je helpt bij beter inslapen of het tegengaan van vermoeide ogen? Een beeldschermbril online kopen is heel eenvoudig! Kies de gewenste sterkte of geen sterkte en bestel gemakkelijk en snel. Een schermbril kopen doe je dus in een paar minuten.