Beeldschermbril

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een beeldschermbril. Niet alleen wanneer je een leesbril gebruikt, maar ook wanneer je geen bril of lenzen nodig hebt, levert een bril voor beeldschermen je veel op.
Leesbril Vista Bonita Yugo Met Blauw Licht Filter
€ 24,95
Leesbril Polaroid met blauwlichtfilter PLD0036
€ 34,95
Leesbril Frank and Lucie Eyewill
€ 59,95
Leesbril van Frank and Lucie, grijs met schuin aanzicht. Sale
Normale prijs € 59,95 € 39,95
Vooraanzicht van Porsche Design leesbril P8815.
€ 189,00
Vista Bonita Cubo XL met blauw licht filter
€ 24,95
Leesbril met blauw licht filter, vooraanzicht.
€ 34,95
Vooraanzicht van een zwarte leesbril met blauw licht filter van het merk Polaroid.
€ 39,95
Grijze leesbril met schuin aanzicht.
€ 24,95
Een schuin aanzicht van een leesbril in de kleur havanna.
€ 24,95
Leesbril Frank and Lucie Eyewant FL25200 Turtle Shade - schuin aanzicht
€ 59,95
Een schuin aanzicht van de Frank and Lucie Eyedentity leesbril in Marble District.
€ 59,95
Leesbril Vista Bonita in Nova Army Green met schuin aanzicht.
€ 24,95
Bescherm je ogen tegen blauw licht met de Vista Bonita leesbril met blauwlicht filter. Bestel nu bij Mijnleesbril.nl en geniet van scherp zicht en comfort.
€ 24,95
Bescherm je ogen tegen blauw licht met de Vista Bonita Gafa leesbril met blauwlicht filter. Bestel nu bij Mijnleesbril.nl, geniet van helder zicht en comfort.
€ 24,95
Een blauwe bifocale leesbril van Vista Bonita Cubo XL met middernachtblauwe montuur.
€ 24,95
Een schuin aanzicht van de Frank and Lucie Eyecatch leesbril in Hazy Harbor.
€ 59,95
Schuin aanzicht van de Cloud leesbril met blauw montuur en rechthoekige glazen op mijnleesbril.nl
€ 59,95
Blauwe Eyebrow leesbril met schuin aanzicht.
€ 59,95
Een schuin aanzicht van de EyeCube FL17050 New World leesbril.
€ 59,95
Een schuin aanzicht van de Eyeglobe leesbril in Perfect Sunset kleur.
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyequarium  - Zijaanzicht
€ 59,95
Een schuin aanzicht van de Eyecon leesbril in de kleur soybean.
€ 59,95
Een schuin aanzicht van de leesbril "Eyewitness FL20100 Misty Cognac" van mijnleesbril.nl.
€ 59,95
Computerbril Frank and Lucie Screen Eyefresh
€ 59,95
Leesbril Frank and Lucie Eyebrow
€ 59,95
Bestel de Ofar Office Multifocaal leesbril CF0004 bij Mijnleesbril.nl. Geschikt voor verschillende afstanden en perfect voor op kantoor. Bestel nu!
€ 59,95
Leesbril OFAR Office CF-0003B Havanna - schuin aanzicht
€ 59,95
Rode leesbril OFAR Office CF-0002C met schuin aanzicht.
€ 59,95

Beeldschermbrillen geven je ogen rust

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een beeldschermbril. Niet alleen wanneer je een leesbril gebruikt, maar ook wanneer je geen bril of lenzen nodig hebt, levert een bril voor beeldschermen je veel op.

Wat is een beeldschermbril?

Wat is een beeldschermbril en wanneer heb je hem nodig? Een beeldschermbril is een bril met een filter voor blauw licht. Daarnaast is een beeldschermbril op sterkte geschikt voor een wat grotere afstand dan een gebruikelijke leesbril. De beeldschermbril is perfect afgestemd op de afstand tussen je ogen en je scherm.

Wat doet een beeldschermbril?

Een bril met een blauwlichtfilter dus. Maar wat doet een beeldschermbril dan precies? De bril zorgt ervoor dat het blauwe licht van telefoons, laptops, tablets enzovoorts gefilterd wordt. Het licht van onze schermen is namelijk blauw licht, al nemen we dat niet zo waar. Dit blauwe licht vermoeit de ogen en het is van invloed op ons slaaphormoon. Met een beeldschermbril zorg je ervoor dat het blauwe licht je ogen niet bereikt.

Wanneer heb je een beeldschermbril nodig?

Waarom een beeldschermbril? Een beeldschermbril is een toevoeging voor iedereen die regelmatig naar een beeldscherm kijkt en ja, dat is dus ongeveer iedereen. De effecten van blauw licht zijn voor iedereen hetzelfde. Maar zeker wanneer je ’s avonds graag nog even een serie kijkt of het nieuws leest op je telefoon, tablet of laptop is het heel verstandig om een beeldschermbril te gebruiken.

Wanneer een beeldschermbril ook een toevoeging is, is wanneer je moeite hebt met in slaap komen. Doordat we allemaal veel gebruik maken van onze smartphone en andere apparaten kijken we veel naar blauw licht. En blauw licht remt de aanmaak van ons slaaphormoon, melatonine. Daarnaast worden onze ogen moe van blauw licht. Met een beeldschermbril zul je minder snel last hebben van prikogen, ook wanneer je per dag veel achter een scherm zit.

Een beeldschermbril geeft ook rust aan je ogen wanneer je normaal gesproken al een leesbril gebruikt. Beeldschermbrillen zijn namelijk speciaal afgestemd op de afstand tussen je ogen en het scherm.

Beeldschermbril zonder sterkte

Ben je op zoek naar een beeldschermbril zonder sterkte? Bij al onze modellen kun je de sterkte kiezen en uiteraard kun je ook kiezen voor geen sterkte.

Beeldschermbril met sterkte

Natuurlijk is het ook mogelijk om een beeldschermbril met sterkte te kiezen. Je kiest gemakkelijk de juiste sterkte bij het bestellen.

Beeldschermbrillen met blauw licht filter

Zoals je al hebt kunnen lezen hebben al onze beeldschermbrillen een filter voor blauw licht. Dat betekent dat alle modellen geschikt zijn voor gebruik achter een scherm. Het blauwe licht bereikt nu je ogen niet, waardoor je ogen minder snel moe worden en je slaaphormoon niet wordt geremd.

Kosten van een beeldschermbril

De beeldschermbril kosten verschillen natuurlijk per montuur. Vanaf zo’n €20,00 heb je al een prachtige beeldschermbril. Voor de wat luxere monturen ligt de prijs van een beeldschermbril rond de €50,00.

Wat kost een beeldschermbril?

Kort gezegd moet je bij de prijs van een beeldschermbril dus denken aan een paar tientjes.

Beeldschermbril kosten voor werkgevers

Wil je als werkgever voorzien in beeldschermbrillen voor je werknemers? Bij veel beeldschermwerk is het heel verstandig hierin te investeren. De beeldschermbril kosten voor werkgevers liggen ook gemiddeld tussen de €20,00 en €50,00, inclusief btw. Ben je op zoek naar een groot aantal beeldschermbrillen? Bel of mail ons dan gerust over de prijzen.

Goedkope beeldschermbrillen

Zoals je ziet hoeft een beeldschermbril niet duur te zijn. Een goedkope beeldschermbril heb je al vanaf zo’n €20,00.

Beeldschermbril ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen met een beeldschermbril? Je kunt in onze recensies lezen hoe het klanten bevalt. Natuurlijk mag je ook altijd even contact opnemen wanneer je vragen hebt.

Werkt een beeldschermbril?

Helpt een beeldschermbril echt? Sommige mensen vragen zich af of een beeldschermbril werkt. We begrijpen dat je benieuwd bent of deze brillen het gewenste effect hebben. Wij zijn er heel enthousiast over, maar misschien vraag je liever iemand in je omgeving die er ervaring mee heeft. Je mag uiteraard ook altijd contact opnemen bij vragen over beeldschermbrillen. En wat natuurlijk ook kan: een goedkope beeldschermbril proberen. We zijn ervan overtuigd dat je er heel blij mee zult zijn!

Beeldschermbril online kopen

Ben je overtuigd van de voordelen van een beeldschermbril? Of wil je eens proberen of het je helpt bij beter inslapen of het tegengaan van vermoeide ogen? Een beeldschermbril online kopen is heel eenvoudig! Kies de gewenste sterkte of geen sterkte en bestel gemakkelijk en snel. Een schermbril kopen doe je dus in een paar minuten.

Veelgestelde vragen

Een beeldschermbril op sterkte is een bril die optimaal zicht geeft wanneer je beeldschermwerk verricht. Het glas is speciaal gemaakt om dichtbij en midden-ver comfortabel te kijken. Een computerbril van mijnleesbril filtert daarnaast het blauwe licht van beeldschermen en dat heeft veel voordelen.
Als je meer dan 2 uur per dag gebruik maakt van bijvoorbeeld computerschermen, tablets en/of smartphones raden wij aan om een computerbril met blauw licht filter glas te gebruiken. Zeker als last heeft van vermoeide ogen, hoofdpijn, nek- of rugpijn of gevoeligheid voor licht na een werkdag.
Een beeldschermbril wordt vrijwel nooit vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Als je een een aanvullende verzekering hebt krijgt je je bril wel soms vergoed. Wij raden dus aan om te informeren bij je zorgverzekering.

De kosten van een beeldschermbril op sterkte kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. De sterkte van de glazen in een beeldschermbril kan verschillende vormen hebben:

Enkelvoudige sterkte; sommige mensen hebben alleen enkelvoudige sterkteglazen met blauw licht filter nodig als ze voornamelijk last hebben van computergerelateerde oogvermoeidheid en geen andere gezichtsproblemen hebben.

Bifocale of multifocale glazen; als je zowel dichtbij als veraf moet kunnen zien, kunnen bifocale of multifocale glazen in de computerbril worden geïntegreerd. Dit stelt je in staat om zowel het computerscherm als andere objecten in de omgeving scherp te zien.

Bij mijnleesbril heb je al een enkelvoudige beeldschermbril vanaf € 24,95.