Paarse leesbril

Paarse leesbril nodig? Bekijk dan eens onze “purple rain”. De paarse leesbrillen op mijnleesbril.nl zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen. Liefhebber van opvouwbare leesbrillen? Dan is de kleine Zwitserse Figoline  misschien iets voor jou. Een andere goede opvouwbare leesbril is die van Nannini. Deze Italiaanse montuurtjes zijn voorzien van opvouwbare veren waardoor ze uitstekend mee op reis kunnen. Toch liever een wat meer standaard leesbril, dan kunt u gaan voor de Paarse leesbrillen van I Need You.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ook bescherming tegen de zon nodig?

Binnen ons paarse assortiment vallen ook leeszonnebrillen. Zo heeft Proximo de super handig clip-on leeszonnebrillen. Hierbij kunt u het zonneglas over het leesglas heen klikken, zodat u beschermd bent tegen de zon en alles goed kunt lezen. Super handig! U kunt ook gaan voor de Woody Sun van I Need You. Deze is ook verkrijgbaar in paars gecombineerd met oranje. Stop met het geswitch tussen zonnebril en leesbril. Met een zonneleesbril kunt u alles gewoon scherp lezen terwijl u lekker in de zon ligt.

Een beetje een gekke leesbril

Voor de wat meer extraverte en originele types onder ons zijn er ook een paar opvallende vreemdere leesbrillen. Ze zijn vreemder, maar daarom niet minder leuk en mooi. Zo is er de paarse leesbril van OOPS. Het leuke aan deze leesbril is dat het een leesbril is zonder pootjes. U zet dus de leesglazen op uw neus zonder dat het steunt op de pootjes. Een andere leuke leesbril is de Patchwork van Readloop. Het leuke aan deze leesbril is dat de leesglazen verschillen in vorm. Het rechterglas is vierkant en het linkerglas rond. Super geinig toch!

Zo ziet u, er is erg veel mogelijk wat betreft paarse leesbrillen. Zit uw ideale leesbril er toch niet bij? Bekijk dan eens andere kleuren of stijlen en kom er zo achter welke leesbril perfect bij u past.