Kleine leesbril

Klein, kleiner, kleinst! Mijnleesbril.nl heeft het grootste aanbod in kleine leesbrillen! Het voordeel van een leesbril in een klein formaat, is dat je hem makkelijk meeneemt. Een kleine leesbril past eenvoudig in uw borstzak of handtas. Bovendien is een kleine leesbril vaak lichter qua gewicht. Altijd handig! Neem eens een kijkje in het assortiment van kleine leesbrillen.

Zeer groot assortiment

In het assortiment van kleine leesbrillen vindt u onder andere leesbrillen zonder pootjes. Deze unieke leesbrillen geven een speelse touch aan uw look. Door het klemmechanisme op de neus, blijft deze leesbril comfortabel zitten en glijdt hij niet af. Onder andere Flexsee en OOPS  bieden leesbrillen zonder pootjes. De leesbrillen zonder pootjes zijn klein in formaat en handig mee te nemen. Ze nemen weinig ruimte in beslag. Een andere kleine leesbril, is de lookover. Deze zakelijke leesbril zet je op het puntje van je neus. Op die manier kun je eenvoudig naar beneden kijken om te lezen. Wilt u in de verte kijken? Dan kijkt u makkelijk over de bril heen. Mijnleesbril biedt onder andere lookover leesbrillen van Porsche Design, Frank and Lucie, I Need You, Eyebobs en Polaroid.

Opvouwbaar en beschermend tegen de zon 

Opvouwbare leesbrillen lijken op het eerste gezicht ‘normale’ leesbrillen. Maar door vouwscharnieren kunt u deze leesbrillen kleiner maken. Vaak zit er een vouwscharnier in de neusbrug of bij de pootjes. Door de leesbril op te vouwen, neemt die nog minder ruimte in beslag. U vindt op de webshop van mijnleesbril.nl onder andere kleine, opvouwbare leesbrillen van Calvin Klein en If.

Naast kleine leesbrillen, heeft mijnleesbril.nl ook kleine zonneleesbrillen. Zonneleesbrillen zorgen ervoor dat u ook met een felle zon, rustig kunt kijken. Een zonneleesbril in een kleine variant is handig en neemt u makkelijk mee in uw strandtas. Zo heeft I Need You enkele kleine zonneleesbrillen.

Zoekt u naar een kleine leesbril? Neem dan vooral een kijkje in de webshop van mijnleesbril.nl. Deze webshop heeft namelijk het grootste aanbod in leesbrillen. Volop keuze en voor ieder wat wils!