Cross leesbrillen

Cross is een grote internationale fabrikant die gespecialiseerd is in schrijfinstrumenten, uurwerken en persoonlijke accessoires. Zo biedt Cross ook elegante en stoere leesbrillen van een zeer hoge kwaliteit. De Cross leesbril combineert een elegante uitstraling met een hoge kwaliteit waardoor het zich onderscheidt van de gemiddelde andere leesbril.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Pennen- en potloodmaker

Cross begon allereerst met het maken van pennen en potloden. De kennis werd binnen de familie doorgeven en zo uitgebreid naar andere producten zoals leesbrillen. Cross heeft zich tussendoor dus weten te ontwikkelen, maar hecht nog steeds veel waarde aan de roots. Zo worden de producten nog steeds met de hand gemaakt.

Altijd van goede kwaliteit verzekerd 

De leesbrillen van Cross zijn van een hoogwaardige kwaliteit en dat stralen ze ook uit. Het uiterlijk van de bril is altijd lichtelijk chique, maar nooit over de top. De look-over brillen zijn gemaakt met flexveren wat ervoor zorgt dat het goed past en lekker zit. De glazen variëren van klein en ovaal tot aan wat groter en meer rechthoekig.

De leesbrillen zijn in verschillende kleurencombinaties en vormen verkrijgbaar. Zo zijn er brillen met randen rondom de glazen, maar ook leesbrillen met een randloze voorkant. Er zitten veel verschillende kleuren verwerkt in de leesbrillen van Cross. Zo is er keuze uit zwart, bruin, havanna, goud en paars. Veel van de kleuren zijn ook nog eens te combineren in de bril zelf. De elegantie overheerst bij het uiterlijk van de Cross leesbrillen. Voor degene die toe is aan goede kwaliteit, maar dit niet ten koste wil laten gaan aan het uiterlijk van de leesbril, zijn de brillen van Cross een uitstekende keuze.