Blueberry computerbril

Heeft u ook vaak last van vermoeide ogen tijdens werken achter de computer? De leesbrillen van Blueberry beschermen je ogen tegen het blauwe licht van computers, tablets en smartphones. Blueberry produceert zijn leesbrillen gefocust op de weerbaarheid van het blauwe licht van computers. Ook de design van de leesbrillen blijft niet onopgemerkt. Kiest u voor de zoete caramel kleur of toch liever voor het klassieke zwart. Of een van de andere leuke kleuren.

Bescherm uw ogen

Onbewust zijn we voor lange perioden blootgesteld aan blauw licht dat onze ogen vermoeid. Dankzij de BLP Lens technologie geeft de Blueberry bril uw ogen rust. Het blokkeert 100% van de UV straling en 40% van het spectrum van blauw licht.

Blootstelling aan schermen zorgt bij 65% van de bevolking voor klachten zoals tranende en geïrriteerde ogen, wazig zien, vermoeidheid en hoofdpijn. De schermen waar we dagelijks op kijken zijn gemaakt van ledlampen die blauw licht uitstralen. Dit licht heeft een negatieve invloed op uw ogen. Ook zorgt blauw licht ervoor dat de hersenen geen melatonine aanmaken, een slaaphormoon. Blueberry probeert dit te voorkomen en produceert dus de zogeheten computerbril.

Veel kleuren en maten

De leesbrillen zorgen voor een aanzienlijk verschil in wazigheid en voorkomen eventuele toename van irritatie in de ogen. De leesbrillen (ook wel computerbrillen genoemd) van Blueberry beschermen u dus tegen dit blauwe licht. De leesbrillen zijn daarentegen ook nog te bestellen in diverse leuke kleuren. Geen kleur is te gek. Rood, oranje, groen of havanna, niks is te gek. U kunt kiezen uit de maten klein, middel en groot, zodat de brillen goed om het gezicht passen.  Verder zijn de leesbrillen van Blueberry brillen krasbestendig, vuilafstotend, anti reflecterend, ontspiegeld én gemakkelijk schoon te maken.

Dus heeft u last van wazige ogen of altijd hoofdpijn achter de computer? Probeer dan een keer de computerbril van Blueberry. Het uiterlijk van de leesbril is misschien standaard, maar kan opgevrolijkt worden door leuke frisse kleurtjes. Het belangrijkste is de gezondheid en Blueberry garandeert dat in ieder geval op het gebied van oogbescherming.