Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending in NL
Niet tevreden, geld terug!
Eenvoudig ruilen of retourneren

Neusbruggen

2 artikelen
Bezig met laden...

Neusbruggen

Het ene onderdeel van je leesbril verslijt sneller dan het andere. Het kan gebeuren dat je leesbril op een gegeven moment niet meer lekker op je neus staat. Misschien is de neusbrug van je bril dan wel toe aan vervanging.

En daarvoor hoef je niet naar de opticien te gaan, want bij leesbrillen van een aantal merken vervang je eenvoudig zelf de neusbrug! Mijnleesbril.nl heeft neusbruggen voor je leesbril op voorraad

Veelgestelde vragen

Om de neusbrug van een bril te meten, moet je horizontaal het deel boven je neus tussen de lenzen meten. De gemiddelde breedte van een neusbrug varieert tussen de 14 en 24 millimeter. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om een ​​goede pasvorm te garanderen.
De neusbrug, ook wel bekend als de neuspad of het neusstuk, is het gedeelte van een brilmontuur dat rust op de neus van de drager. Het speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen en stabiliseren van de bril op het gezicht. Het is belangrijk om de breedte van de neusbrug te laten passen bij de afstand tussen de ogen en de grootte van de neus om te voorkomen dat de bril te breed of te smal is.