Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending in NL
Niet tevreden, geld terug!
Eenvoudig ruilen of retourneren
De zonneleesbril, een zomers accessoire

De zonneleesbril, een zomers accessoire

Met een boek of je tablet op het strand, je balkon of in de tuin zitten… Heerlijk! Om in de zon te kunnen lezen terwijl je verziend bent, is er gelukkig een ruime keuze leeszonnebrillen. Wat een luxe is dat!

Vorige generaties met een leesbril waren aangewezen op grote overzetzonnebrillen – niet bepaald charmant. Nee, dan de zonneleesbrillen die we nu beschikbaar hebben: dat zijn volwaardige, zomerse accessoires! Mijnleesbril.nl heeft de nieuwste modellen zonneleesbrillen van onder meer Ray-Ban, Paul Smith en Maui Jim, het hoogwaardige zonnebrillenmerk uit Hawaii.

Sterktes in leeszonnebrillen

Bij mijnleesbril.nl zijn zonneleesbrillen te koop in sterktes van +1.00 tot en met +3.00. Afwijkende sterktes zijn ook verkrijgbaar, maar leeszonnebrillen met sterktes die niet zo vaak voorkomen, zijn vaak iets duurder. Deze glazen hebben bijvoorbeeld sterktes die met +0.25 oplopen tot +4.00.

Unifocale of bifocale zonneleesbril

Bij sommige merken kun je kiezen voor een bifocale zonnebril: hierbij zit de sterkte alleen in het leesgedeelte van het glas, onderin. De meeste merken hebben echter leeszonnebrillen waarbij het gehele glas is voorzien van jouw sterkte. Leeszonnebril + brilketting = trending accessoire! Een modieuze zonneleesbril doet het perfect aan een hippe brilketting, bijvoorbeeld van Frank and Lucie.

Met zo’n combi ben je helemaal klaar voor een relaxte zomer en kun jij op ieder terras moeiteloos en in stijl de cocktailkaart lezen Linkjes aanbrengen