Nieuws & Trends leesbrillen

Gezien in Volkskrant Magazine

Geen metaalmoeheid Integendeel: Grote metalen brillen zijn hip! En natuurlijk hebben ook wij de leukste metalen leesbrillen en zonneleesbrillen.

Lees verder »
Frank and Lucie nieuw!

Ze zijn eindelijk binnen. De allereerste Frank and Lucie leesbrillen. Drie topmodellen in twee kleuren, zwart en bruin. Van handmade 

Lees verder »
Handig: om te lezen én te computeren!

De Eschenbach multiframe is een heerlijke lichtgewicht leesbril, voor goed zicht op diverse korte afstanden. Er zitten twee sterktedelen in.

Lees verder »
Nieuwe Ray-Bans binnen!

Al 75 jaar Ray-Ban, ongelooflijk dat dit merk al zo lang de best verkochte zonnebril ter wereld is. Wie heeft er geen Ray-Ban op zijn of haar neus (gehad)?

Lees verder »
Lente/zomer trend 2016: Hot Tropics

De lente en zomer van 2016 staat in het teken van tropische kleuren. Tropische kleuren laten het verlangen naar exotische reizen en verre bestemmingen groeien.

Lees verder »
Wanneer een leesbril nodig?

Als de letters een beetje voor je ogen dansen als je iets wilt lezen. Wanneer het lijkt of je armen veel te kort zijn Schemerlicht? En lijken de lettertjes dan nog kleiner?

Lees verder »
Leuk! Opvouwbaar Italiaans ontwerp Nannini

De handige leesbrillen van Nannini zijn fijn in gebruik, licht van gewicht en daardoor ook handig op reis.

Dit gepatenteerde montuur met opvouwbare veren wordt geleverd in een transparant kunststof doosje en past hierdoor prima in een borstzak of handtas. 

Lees verder »
Beau Ladies Night

Woensdag 2 december stonden wij met MijnLeesbril.nl op de Beau Ladies Night. Het was een drukke en gezellige avond met alle ladies!

Lees verder »
Nieuw uit Parijs: ReadLoop

Een Franse designer kon nergens een mooie leesbril vinden en vroeg een bevriende opticien er eentje te maken naar zijn ontwerp. Hieruit ontstond een geweldige samenwerking met Read Loop en wordt nu gelanceerd bij mijnleesbril.nl.

Lees verder »
Kom gezellig langs op de Country Christmas Fair bij Kasteel de Haar

Van 25-29 november staat het team van Mijnleesbril.nl ook op de uiterst sfeervolle Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Wij laten u daar graag onze nieuwe topcollecties leesbrillen en accessoires zien. u kunt naar hartenlust kijken, passen en kopen natuurlijk.

Lees verder »

1 2 3 4 5 Volgende

© Developed by CommerceLab