Nieuws & Trends leesbrillen

Readloop Succes op Maison & Objet

Een van onze leesbrilmerken, het Parijse Readloop stond met een prachtige stand op Maison & Objet in Parijs. Deze hippe beurs kiest ook altijd een aantal producten uit die ze speciale aandacht geven. Waaronder dus de bijzondere en fijne (zonne)leesbrillen van Readloop.

Lees verder »
Frank and Lucie in de spotlights bij TEF Magazine

TEF Magazine is een internationale verzameling van Eyewear bloggers en journalisten. Samen vormen zij The Eyewear Forum en houden zij liefhebbers op de hoogte van de laatste trends in brillenland. In een nieuw artikel van TEF Magazine staat Frank and Lucie in de spotlights. Met name de Eyeglobe wordt op een stijlvolle manier getoond. 

Lees verder »
Franska is dol op haar nieuwe Frank and Lucie leesbril

Bij Franska schijnt elke dag de zon! Op de website franska.nl kun je genieten van columns, vlogs, koken, wonen, mode, beauty, reizen en meer. Op de bijbehorende Instagrampagina @franskanl post Franska allerlei leuke dingen die bij haar website aansluiten.

Lees verder »
Petra van Bremen draagt de Eyeglobe van Frank and Lucie

Als half Nederlandse en half Duitse, heeft Petra een stevige plek in de Europeese modellenwereld. Ze heeft gewerkt voor magazines en adverteerders als Otto, Basler Fashion, Calgon, Malaysian Airlines, Chopard en Schwarzkopf. Bovendien kun je Petra regelmatig spotten op de catwalk en in talkshows. Petra gelooft in zichzelf en omarmt haar leeftijd. 

Lees verder »
Daphne Deckers is fan van Frank and Lucie

Daphne Deckers is model, schrijfster, columnist, TV presentatrice én groot fan van Frank and Lucie! Op haar vakantie in Spanje kon haar zonneleesbril natuurlijk niet ontbreken.

Lees verder »
@Lonbondesign straalt met Frank and Lucie op Instagram
Lonbondesign is een interieurblogger met een Instagrampagina van maar liefst 22,8k volgers. Zij plaatste ook een foto van haar Frank and Lucie leesbril. Deze leesbril past perfect bij haar stijlvolle interieur! Lees verder »
Stylist en influencer Lonneke Nooteboom dol op haar Frank and Lucie
Lonneke Nooteboom is al 21 jaar styliste. Het signaleren van trends zit bij haar in het bloed. Ze is personal shopper en styliste van onder andere John Ewbank en Kelly Weekers, werkt regelmatig samen met Leontine en Marco Borsato, schuift regelmatig aan als stylist bij Koffietijd van RTL4 en schrijft voor een aantal modebladen. Lees verder »
Daphne Deckers draagt Frank and Lucie!

Daphne Deckers is model, schrijfster, columnist, TV presentatrice én groot fan van Frank and Lucie! Op haar vakantie in Spanje kon haar zonneleesbril natuurlijk niet ontbreken.

Lees verder »
@kaatjecom post foto van haar Frank and Lucie leesbril op Instagram
@kaatjecom maakt interieurfoto’s. En niet zomaar interieurfoto’s. Wat een prachtige plaatjes! Je zou willen dat jouw huis er niet zo stijlvol uitziet. Wit en zwart voeren de boventoon in haar stijl, dus een zwarte Frank and Lucie leesbril matcht uitstekend. Het is bijna zonde om de leesbril te dragen, want het is een prachtige accessoire in huis! Lees verder »
@boekencast post Frank and Lucie op Instagram

Boekencast is een Instagrampagina met mooie foto’s van mooie boeken. En hoe lees je een mooi boek het liefst? Met je fijne Frank and Lucie leesbril natuurlijk! Mocht je een boek op je e-reader willen lezen, dan geven de blauwfilter glazen ook nog eens extra rust aan je ogen.

Lees verder »

1 2 3 4 5 6 7 Volgende

© Developed by CommerceLab