Piloten leesbril

Piloten leesbril

Op zoek naar een Piloten leesbril? Hello, this is your captain speaking! Want bij mijnleesbril heeft u keuze uit verschillende piloten leesbrillen. Zowel normale leesbrillen als leeszonnebrillen. De merken waaruit u de piloten leesbril kunt kiezen zijn van verschillende prijsklasse. I Need You, Polaroid  en Ray-Ban zijn de merken waaruit u uw ideale piloten leesbril kan kiezen. Bekijk ons assortiment hieronder en kijk of uw perfecte leesbril er tussen zit.

Groot, groter, grootst 

Een piloten leesbril? Wat is dat eigelijk? Kent u zo'n bril die piloten altijd dragen? Over het algemeen met grote leesglazen om zo een groot oppervlak te dekken. Daarvandaan komt de Pilotenbril. Deze zijn er dus ook in leesbril vorm. Het zijn dus leesbrillen met grotere leesglazen dan normaal. Mooi voor mensen die een wat groter gezicht hebben. Het zorgt ervoor dat de verhoudingen in uw gezicht normaal blijven. Normaal gesproken zeer populair in de zonnebrillen branche. Vandaar ook dat er leeszonnebrillen van zijn. 

Piloten leesbril? I Need You! 

Maar mijnleesbril zou mijnleesbril niet zijn als het niet een uitzonderlijk exemplaar ergens van had. Daarom is er bij mijnleesbril ook een gewone leesbril in met pilootvormige leesglazen. Dit is de Pilot van I Need You. De naam verklapt het inderdaad al. Deze leesbril is voorzien van grote leesglazen en heeft daartussen een retro dubbele neusbrug. Dit zorgt voor een ander uiterlijk dan een normale leesbril. Verder past de leesbril perfect op uw hoofd, omdat de bril afgewerkt is met een metalen 'flexveer' scharnier. Verkrijgbaar in 4 moderne kleuren!