Grote leesbril

Grote leesbril

Grote leesbril nodig? Bij mijnleesbril heeft u keuze uit verschillende grote leesbrillen. U heeft met name keuze uit ronde en ovale leesbrillen. Ray-Ban heeft altijd mooie leesbrillen met grote leesglazen. Perfect voor mensen met een iets groter gezicht. Zo heeft Ray-Ban de Erika zonneleesbril. Deze zonneleesbril is uniek vanwege zijn fluwelen deel. Rondom het leesglas is er zwart fluweel gebruikt voor een unieke uitstraling. Ideaal voor mensen die toe zijn aan een keer wat anders. De subtiele verwerking zorgt ervoor dat het er niet vreemd uitziet. U wil toch ook wel stralen met uw fluweel in de zon?

De computerbril

Wist u dat we dagelijks enorm vaak worden blootgesteld aan slechte uv-straling die schadelijk is voor onze ogen? Dat komt namelijk uit het beeldscherm van onze laptops, tv’s, Ipads en smartphones. Deze uv-straling kan zorgen voor hoofdpijn, prikkende ogen of zelfs tranende ogen. Het is dus van belang dat uw ogen hiervoor beschermd worden. Een goede beschermer is de computerbril van Blueberry. Deze stevige, simpele leesbril is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is goed te matchen met uw outfit. De grote leesbrillen beschermen uw ogen tegen de uv-straling. Modieus en beschermend, beter kan niet!

“Ik kom er niet uit, wat nu?”

Geen paniek. Wanneer u via de filters nog niet uw ideale leesbril gevonden heeft, kunt u altijd terecht bij onze experts. Zij staan paraat val al uw vragen wat betreft de leesbril. Ook andere factoren wat met uw zicht te maken heeft kunnen worden besproken. U kunt ons bereiken via het email adres info@mijnleesbril.nl of u kunt op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bellen naar 026-363 84 59