Opvouwbare leesbril

Opvouwbare leesbril

Origami is Japans voor het vouwen van papier. Een eeuwenoude kunst die zeer gewaardeerd wordt. Dat vouwen een kunst is, dat weten wij bij mijnleesbril ook! Onze opvouwbare leesbrillen zijn ware kunstwerken. Er zijn diverse varianten in opvouwbare leesbrillen. De vouwlijn kan zitten op de neusbrug, of de pootjes kunnen gedraaid worden. Op deze manier is uw leesbril lekker plat en compact.

Veel keuze!

Mijnleesbril.nl heeft het grootste aanbod in opvouwbare leesbrillen. Onder andere van de merken Calvin Klein, Figoline, I Need You, Nannini, If. Naast opvouwbare leesbrillen, heeft mijnleesbril.nl ook opvouwbare zonneleesbrillen, van onder andere Ray-Ban en Persol.

De opvouwbare Figoline leesbril is ontzettend handig. Door middel van het draaisysteem in de pootjes, heeft u deze leesbril eenvoudig opgevouwen. Het resultaat? Een compacte leesbril, die niet groter is dan een pen. Ontzettend handig en het past zo in uw borstzak of handtasje.

Ook Calvin Klein biedt handige en opvouwbare leesbrillen. Deze varianten zijn opvouwbaar op de neusbrug. Daarnaast zijn ook de pootjes van deze bril uitschuifbaar. Op die manier wordt uw leesbril zo klein mogelijk gemaakt. Uiteraard is het bijgeleverde brillendoosje net zo compact. U verwacht het niet, maar in dat kleine doosje zit een leesbril!

Platter dan plat 

De opvouwbare leesbrillen van Naninni bevatten een draaimechanisme in de pootjes. Als je eraan draait, schuif je de pootjes in het verlengde van de glazen. Bovendien zijn de pootjes flexibel, wat het draagcomfort van de leesbril ten goede komt.

De opbouwbare leesbril van het merk If is een hartstikke origineel cadeau idee. Door de bijzondere manier van opvouwen, is deze leesbril nog platter dan plat. Bovendien is het een stijlvolle en zakelijke leesbril, waarmee je altijd een goede aanvulling op de outfit bij de hand hebt.

Mijnleesbril laat u het vouwwerk doen! Met onze handige en compacte opvouwbare leesbrillen heeft u altijd een fijn, klein leesbrilletje bij de hand.