Retro leesbril

Retro leesbril

Het retro is weer helemaal hot! Veel wordt tegenwoordig vintage gestijld en daardoor komen ook de retro vormen weer helemaal terug. Hiermee kunnen wij natuurlijk niet achterblijven en dus hebben we ons assortiment retro leesbrillen fors versterkt. Zo zijn er leesbrillen die een klassieke ronde vorm leesglazen hebben, maar doet de rechthoekige leesbril het ook nog steeds uitstekend. Het mooie aan de retro stijl is dat iedereen er zijn eigen draai aan geeft. Dus wat wij bij mijnleesbril als retro beschouwen hoeft nog niet als feit gezien worden. Bekijk zelf eens onze collectie en stap in de wereld waarin het heden en verleden samenkomen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Oud in een nieuw jasje

Een leesbrillenmerk dat erg van de retrostijl houdt is Frank and Lucie. Dit merk is ontstaan vanuit het feit dat leesbrillen vaak saai zijn en er een sukkelig imago over hing. Hier wilde Frank and Lucie wat aan doen en daarom zijn ze leesbrillen gaan ontwikkelen die zich onderscheiden in het mooie vintage, zonder dat het tuttig wordt. Hierbij komen de retro stijlen die men vroeger gebruikte terug, maar dan verwerkt in een nieuw eigentijds jasje. Erg modieus!

Nerdy

Voor degene die op zoek is naar wat meer ‘nerdy’ is de retro collectie een aanrader. Er zitten namelijk leesbrillen tussen die dankzij de ronding van de glazen al snel bestempeld worden als ‘nerdy’. Echter kan ‘nerdy’ ook juist hartstikke leuk staan en kan het zorgen voor een verassend effect in de look. Twijfelt u? Dan zouden wij adviseren om het gewoon eens te proberen! Het leuke is dat u de leesbril gewoon weer terug kan sturen wanneer u niet tevreden bent. Ook helpen onze specialisten u graag verder bij de keuze van uw ideale leesbril. U kunt contact opnemen via info@mijnleesbril.nl of bellen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 naar 026-363 84 59.