Blueberry

Blueberry

De collectie van blueberry.
Leesbril Blueberry M Chesnut - schuin aanzicht.
€ 48,50
Bescherm je ogen tegen schadelijk blauw licht met de Blueberry L computerbril. Ideaal voor langdurig computergebruik. Bestel nu bij Mijnleesbril.nl.
€ 48,50
Bescherm je ogen tegen blauw licht met de Blueberry Ozy Multifocale computerbril. Bestel nu bij Mijnleesbril.nl voor langdurig computergebruik.
€ 58,50
Bescherm je ogen tegen schadelijk blauw licht met de Blueberry S computerbril. Ideaal voor langdurig computergebruik. Bestel nu bij Mijnleesbril.nl.
€ 38,50
Heb je vaak last van vermoeide ogen tijdens het werken op een beeldscherm? De leesbrillen van Blueberry beschermen je ogen tegen het blauwe licht van computers, tablets en smartphones. Blueberry (Engels voor blauwe bes), is een vruchtje vol antioxidanten en is supergoed voor de ogen: het heeft een gunstige werking op het gezichtsvermogen en helpt bij oogklachten. De man achter de brillen van Blueberry is Benoit Sourdon. Hij merkte op dat zijn 3 kinderen en hijzelf steeds meer tijd doorbrachten achter een beeldscherm en dus steeds langer werden blootgesteld aan blauw licht. Dat zorgde bij hem -en bij vele anderen- voor symptomen als tranende ogen, hoofdpijn en dubbelzien. Het blauw licht filter in de Blueberry brillen voorkomen deze klachten.