Ray-Ban leesbril

Ray-Ban is wereldwijd marktleider op het gebied van kwaliteitsbrillen en verreweg het best verkochte brillenmerk ter wereld. Niet alleen de zonnebrillen zijn heel populair, ook de kant en klare leesbrillen die wij voor Ray-Ban maken. U zoekt het montuur uit dat u het beste bevalt en wij slijpen de juiste sterkte leesglazen of zonneleesglazen in het montuur. Een service die bijna niemand in Nederland of België biedt! Het gaat hier om de nieuwste modellen, dus u zit straks heerlijk op een strandbedje een boek te lezen met een echte Ray-Ban op. Niemand ziet dat het een leeszonnebril betreft! Top! Gaat u voor de Aviator, Clubmaster of toch voor de populaire Wayfarer?

Stijl

Er zijn verschillende soorten stijlen Ray-Ban brillen verkrijgbaar. Zo zijn er ronde-, rechthoekige -, piloot-, vlindervormige- en ovaalvormige  glazen. Er zijn glazen dik omrand, maar ook heel dun of half omrand. Niet alleen bij de leesbrillen is er veel keuze. Ook de leeszonnebrillen  zijn in alle soorten en mate verkrijgbaar. Of je gaat voor chique, stoer, trendy of zakelijk, bij Ray-Ban is niks te gek.

Kleuren

Er zijn verschillende mooie kleurencombinaties mogelijk. Van goud  tot aan havanna. Door de grote diversiteit aan kleuren kan men de perfecte bril matchen met de outfit die gedragen wordt. De kleur kan veel bepalen in een gezicht. Zo kan het een serieuzere uitstraling geven, maar kan het ook zorgen voor een meer jeugdige blik.

Ray-Ban blijft gewoon altijd een uitstekend merk als het gaat om brillen. Het is niet voor niets dat het nog steeds veel verkocht worden. De Ray-Ban leesbrillen en leeszonnebrillen zijn van topkwaliteit en dat voel je ook meteen wanneer je een bril opzet. Dankzij de goede kwaliteit hoeft u ook niet bang te zijn voor een korte houdbaarheid.