Witte leesbril

Liefhebber van lichte kleuren? Bekijk dan eens de collectie witte leesbrillen hieronder. Wit is de kleur van puurheid en vrede. Als men aan wit denk dan heeft men daar vaak positieve associaties mee. Het maagdelijke wit is fris, zuiver en helder. Mijnleesbril.nl heeft enkele witte exemplaren die ook daadwerkelijk in zijn geheel wit zijn. Dit zijn leesbrillen van Polaroid, Seeoo  en Flexsee. De andere modellen zijn allemaal wit gecombineerd met andere kleuren. Bekijk hieronder alle leesbrillen die witte tinten bevatten.

Leuke combinaties

Zoals hierboven vermeld zijn er maar enkele leesbrillen geheel wit. De rest van de leesbrillen zijn combinaties van wit met een andere kleur. Zo komt uiteraard de combinatie zwart/wit een aantal keer terug. Ook zijn er wit/goud gecombineerde leesbrillen verkrijgbaar. Bij enkele leesbrillen bent u ook nog verzekerd van een aantal extra’s. Zo is de Frank and Lucie leesbril voorzien van blauw lichtfilter die uw ogen beschermd tegen de straling van uw beeldscherm.

“Ik wit het niet meer”

Dat kan natuurlijk gebeuren bij zo een groot aanbod aan leesbrillen. Geen paniek. Bekijk eerst rustig alle filters en zoek op datgene wat u belangrijk vindt bij uw leesbril. Komt u er dan nog niet uit? Dan kunt u contact opnemen met onze experts. Onze webshop is in handen van mensen die al 20 jaar in de optiekbranche actief zijn, dus u bent verzekerd van goed advies. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 026-363 84 59. Hierop zijn we alle werkdagen van 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar. Wilt u liever mailen, dan kan dat ook. Het emailadres is: info@mijnleesbril.nl. U kunt ons ook altijd een bericht sturen via onze facebook-pagina.