Readloop leesbril

Vive la France! Readloop is een mooi en artistiek leesbrillenmerk uit Frankrijk. Een designer vond geen goeie leesbril en ging dus zelf ontwerpen maken. De leesbrillen zijn in allerlei leuke en bijzondere vormen verkrijgbaar. Rond, rechthoekig  of vlindervorm, bij Readloop is niks te gek. De kwaliteit van de leesbrillen is zeer goed en de diversiteit is enorm. Zoals u van mijnleesbril gewend bent. Neem gauw een kijkje!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Aparte kleurencombi’s

Wilt u een keer wat anders dan dat simpele zwart? Bij Readloop heb je vele kleurencombinaties. Van Havanna/groen tot aan blauw/grijs, alles is mogelijk. Met de leesbrillen van Readloop geeft u weer wat meer kleur aan uw outfit, wat het allemaal een stuk levendiger houdt. Want leesbrillen zijn niet saai!

Legio mogelijkheden

Voor degene die van een uitdaging houdt is er de stormachtige Hurricane leesbril. Voor klassieke soberheid kunt u beter de Legende nemen. Bent u heel erg gehecht aan tradities, kies dan voor de mooie gelijknamige Tradition. U leest het goed, keuze zat bij Readloop. Misschien leest u het straks wel nog beter met een Readloop leesbril. Readloop heeft ook leeszonnebrillen