Randloze leesbril

Dé trend van het moment zijn absoluut de randloze leesbrillen. Randloze leesbrillen zijn ideaal voor wie een onopvallende leesbril wil. Een subtiele toevoeging aan uw look. Daarnaast zijn randloze leesbrillen ook perfect voor wie een lichte leesbril wil. Door het minimale montuur is een randloze leesbril extra licht. Dat zorgt voor een maximaal draagcomfort. Bent u aan een leesbril toe, maar wilt u er eigenlijk ook nog niet aan toe geven? Dan kan een randloze leesbril de ideale oplossing voor u zijn. Een randloze leesbril is namelijk de meest subtiele leesbril die er bestaat. Door de afwezigheid van het montuur, is alleen de basis van de leesbril aanwezig. Een randloze leesbril valt nauwelijks op.

Soorten randloze leesbrillen bij mijnleesbril

Er zijn twee soorten randloze leesbrillen. Er zijn leesbrillen zonder randen om de glazen en er zijn leesbrillen met randen aan alleen de boven- of onderzijde van het glas (half-randloze leesbrillen). Mijnleesbril biedt (half-) randloze brillen van onder andere Porsche Design, Jaguar Eyewear en Eyebobs.

Een randloze leesbril matcht altijd

Gaat u voor een klassieke look of wilt u een subtiele leesbril. Dan is een randloze variant vaak de beste keuze. Door het onopvallende montuur, is de randloze leesbril minder prominent in uw gezicht. Juist door deze onopvallendheid, valt deze leesbril op. Het is een klassieke, stijlvolle en bescheiden toevoeging aan uw look. Het voordeel van deze randloze leesbrillen, is dat ze overal bij matchen, ongeacht uw look van de dag.

Randloze, comfortabele leesbril

Bent u op zoek naar een comfortabele leesbril? Dan moet u absoluut een randloze leesbril overwegen. Doordat een randloze leesbril geen montuur heeft, is deze extra licht in gewicht. Uw leesbril is zo licht, u voelt straks niet eens meer dat u een leesbril draagt! Mijnleesbril.nl heeft het grootste aanbod in randloze leesbrillen van de Benelux. 

Dus zoekt u een randloze leesbril? Dan bent u bij mijnleesbril.nl absoluut aan het goede adres. Heeft u nog vragen over randloze leesbrillen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met de klantenservice, wij kunnen u vast verder helpen in de zoektocht naar de perfecte randloze leesbril!