Proximo leesbril

Op zoek naar een solide, goedkope en superhandige leesbril? Dan zit u bij Proximo goed. De leesbrillen zijn neutraal gevormd en dus gepast voor elke aangelegenheid. Of u nou druk bent op het werk of gewoon rustig thuis een krantje wilt lezen, de leesbrillen van Proximo zijn geschikt voor elk moment. Heeft u ook al gezien hoeveel verschillende kleuren Mijnleesbril in het assortiment heeft? Blauw, rood, paars, geel, uw lievelingskleur zit er hoogstwaarschijnlijk tussen. Bekijk snel alle kleuren.

Clip on!

Clip on! Proximo biedt leesbrillen aan die voorzien zijn van een clip-on zonneglas. Dit betekent dat wanneer de zon gaat schijnen u gemakkelijk het zonneglas er op kan clippen zodat u een zonnebril op sterkte heeft. Deze leeszonnebrillen zijn super handig voor wanneer u een boek wil lezen in de tuin of buiten aan het werk bent op uw tablet. De constructie is ook nog eens zeer stevig dus u hoeft niet bang te zijn dat de leesbril meteen kapot gaat.

Welke vorm?

Met de leesbrillen van Proximo is gemakkelijk. U kiest of voor de leesbril met rondvormige glazen of voor de leesbril met rechthoekige glazen. Wat u ook kiest, de leesbrillen passen goed om iedere vorm gezicht. Daarbij komt nog dat de lange gecurvde pootjes er voor zorgen dat de leesbril gemakkelijk om de hals gehangen kan worden. Uiteraard wordt bij de leesbril een handig etuitje geleverd waar eventueel ook de clip-on makkelijk kan worden opgeborgen.