Easy Eyewear leesbril

Easy Eyewear is een merk dat ontwikkeld is door Pajuk BV. Vanaf 2002 worden de leesbrillen geproduceerd. Mijnleesbril biedt verschillende soorten Archipelago leesbrillen aan van Easy Eyewear. De naam spreekt al voor zich. De leesbril onderscheidt zich door zijn eenvoud, maar probeert toch een modieus tintje eraan te geven. De brillen zijn gemakkelijk te dragen en zitten zeer comfortabel. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen damesmonturen en herenmonturen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Al langere tijd succesvol

Het merk is al een paar jaar zeer succesvol doordat ze modieuze brillen aanbieden in combinatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Comfort blijft wel hetgeen dat centraal staat bij de brillen van Easy Eyewear. De bril moet “easy” op het hoofd passen. Dankzij het metaal vormt de bril zich makkelijk naar ieder gezicht. Of u nou kiest voor een klassiek montuur of een sportief montuur, de leesbril zit als gegoten. 

Een echt familiebedrijf

Pajuk BV. is de ontwerper en oprichter van de Easy Eyewear. Het bedrijf wordt momenteel gerund door de vierde generatie en zelfs de vijfde generatie is al te werk binnen het bedrijf. Het bedrijf vindt kwaliteit van zeer groot belang en probeert dit binnen de juiste prijs te behouden.

Onderscheid zich in zijn eenvoud 

De leesbril heeft in eerste instantie een sobere solide uitstraling. Toch is er gezorgd voor een modern tintje wat van deze tijd is. Veel mensen hechten tegenwoordig waarde aan eenvoud en kwaliteit en dat is precies wat deze bril te bieden heeft. De kleine metalen bril is ook erg handig om mee te nemen vanwege zijn formaat. Kortom, niet te veel poespas, maar toch modieus en degelijk. Hetgeen wat momenteel erg in trek is. De kleur roze straalt stabiliteit uit wat goed past binnen het plaatje van Easy Eyewear.