Persol leesbril

Mijnleesbril biedt een opvouwbare zonneleesbril van Persol aan. De Persol bril is van hoge kwaliteit en heeft een chique en vintage uiterlijk. Het leuke aan de brillen van Persol, is dat de basis gelinkt wordt aan de fotografie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het bedrijf

Persol is opgericht door een Italiaanse fotograaf, Guiseppe Ratti, die brillen ging produceren voor piloten en sportwagen bestuurders. Na de pilotenbrillen bereidde het bedrijf uit naar zonnebrillen. De brillen moesten een goede kwaliteit hebben en makkelijk te dragen zijn. Vanaf toen is de range van Persol alleen maar groter geworden tot aan vandaag de dag.

Materiaal

De verrassing van de leesbril ligt hem in het metalen deel van de bril. De neusbrug is van metaal en de pootjes zijn ultradun. Dit zorgt voor een super comfort. De zonneleesbril van Persol is erg licht en dus makkelijk mee te nemen. Verder is hij super handig omdat deze in zijn geheel opvouwbaar is. Niet allen de pootjes kunnen gebogen worden, maar ook de neusbrug kan omgevormd worden. De brillen van Persol zijn van zeer goede kwaliteit en zitten daarom ook in een wat hogere prijsklasse.