Nannini leesbril

Dit Italiaanse merk werd in 1954 en werd opgericht door Giorgio Nannini. Hij begon met het bestuderen van brillen voor racers. Dit bleek zo een succes te zijn dat ze door zijn gaan ontwikkelen, maar dan in leesbrillen. De brillen zijn in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar en die op mijnleesbril.nl zijn zelfs opvouwbaar.

Compactheid

De handige leesbrillen van Nannini zijn zeer geschikt voor op reis, omdat ze geheel opvouwbaar zijn. Hierdoor kunnen ze makkelijk mee vervoerd worden zonder dat u er last van heeft. Daarbij komt dat de brillen bijzonder licht in gewicht zijn. De opvouwbaarheid van de bril is echt iets waarmee het zich onderscheidt van de rest.

Leuke kleuren

De Nannini leesbrillen zijn zeer opvallend, omdat ze in leuke diverse kleuren verkrijgbaar zijn. Het geeft echt een vrolijk tintje aan uw look. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, grijs, paars, groen, havanna  en geheel transparant. Bij de bril zit ook nog eens een transparant kunststof doosje waardoor de bril makkelijk mee te nemen op reis. Bent u veel op reis, maar wilt u wel altijd uw bril bij de hand houden? Dan zijn de brillen van Nannini ideaal. Deze vrolijke compactheid is perfect om mee te nemen en is ook nog eens zeer betaalbaar.