Eschenbach leesbril

Eschenbach is al meer dan 100 jaar een vertrouwd merk op het gebied van produceren van leesbrillen. Het merk zorgt ervoor dat de tradities gewaarborgd worden. Het produceert voor zowel mannen als vrouwen mooie, tijdloze leesbrillen. Het bedrijf is vernoemd naar de ontwerpen: Jos Eschenbach.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Grote diversiteit

Mijnleesbril biedt een divers aanbod aan leesbrillen van Eschenbach. Zo kan men kiezen voor randloze glazen en leesbrillen met omrande glazen. Deze vallen in de wat goedkopere prijsklasse. Eschenbach biedt daarentegen ook leeszonnebrillen aan. Eschenbach produceert leeszonnebrillen voor het merk Anny.

Wat heeft Eschenbach te bieden?

Er is dus keuze uit verschillende soorten leesbrillen van Eschenbach. De simpele leesbril is voorzien van licht glas, gecombineerd met shiny zilver. De glazen zijn ovaal en de bril vorm zich goed naar het hoofd. De leesbril zorgt voor een wat meer zakelijke look doordat de bril bescheiden blijft qua opmaak.

De multifocale leesbril ziet er heel anders uit. De bril is ontworpen voor goed zicht op diverse korte afstanden. De leeslenzen hebben een speciale coating tegen krassen en zijn voorzien van een matte omranding.

Samenwerking met Anny

Anny is al heel lang een groot merk op het gebied van cosmetica en dan specifiek nagellak. Eschenbach produceert leeszonnebrillen voor Anny. Het leuke aan de leeszonnebrillen is dat ze samenvallen met het imago van Anny: Kleurrijk en super hip. Bij aanschaf van de leeszonnebril krijgt u dan ook een potje nagellak van Anny gratis mee geleverd.  Door de samenwerking met een merk als Anny brengt het twee verschillende producten dichter bij elkaar en ontstaat er een kleurrijk geheel.

Eschenbach is dus van alle markten thuis op het gebied van lees(zonne)brillen. Of u nou gaat voor de sportieve- of toch de wat meer zakelijke look, Eschenbach heeft het in huis. Door de samenwerking met een merk als Anny brengt het twee verschillende producten dichter bij elkaar en ontstaat er een kleurrijk geheel.