Carrera Eyewear leesbril

De Carrera Eyewear leesbrillen zorgen voor een jonge, frisse uitstraling. Carrera Eyewear probeert mensen het jeugdige gevoel te geven aan de hand van verschillende modellen verkrijgbaar in diverse kleuren. Door de keuze uit zowel ronde als rechthoekige glazen is er voor ieder wat wils en past de Carrera bril om elk hoofd.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ontstaansgeschiedenis

Carrera hecht waarde aan zijn ontwerp en kwaliteit. In 1956 ontstond dit merk bedoeld voor mensen die zich wilde onderscheiden van de massa en leven volgens hun eigen regels. Het merk is een eigen merk van het overkoepelende Safilo. Safilo is een van de grootste fabrikant op gebied van brillenproducten.

Lange levensduur en uniseks

Los van het mooie uiterlijk van de bril, gaat hij ook lange tijd mee. Doordat de bril gemaakt is van kunststof zit er een lange houdbaarheid op de leesbrillen. De kunststof zorgt daarentegen ook voor een prettig draagcomfort waardoor de bril lekker op de neus ligt. De leesbrillen van Carrera zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij het frisse uiterlijk is het een zeer geschikte bril om jezelf een jeugdige uitstraling te geven.