Croon leesbril

Croon is een uniek merk met met name multifocusleesbrillen. Dit houdt in dat deze leesbrillen zijn voorzien van een van boven naar beneden geleidelijk toenemende sterkte en voorzien van gratis Bluefilter. De leesbrillen van Croon zijn van topkwaliteit voor een vaste betaalbare prijs. Het assortiment van Croon bestaat uit diverse stijlvolle modellen, welke in verschillende kleuren, sterktes en vormen verkrijgbaar zijn. Zo is er keuze uit de vormen ovaal, rechthoekig en vlinder. Zo vind jij de Croon leesbril die bij jou past! Choose the Croon that fits you!

Multifocaal

De leesbrillen van Croon die op mijnleesbril verkrijgbaar zijn, zijn allemaal multifocaal. Dit betekent dat de sterkte in het glas geleidelijk toeneemt van boven naar beneden. Met de bovenkant van je bril zie je alles om je heen goed, terwijl je via de onderkant van het glas ook prima een boek kan lezen. 

Stijl en kleuren 

De Croon leesbrillen zijn allen ontwikkelt vanuit dezelfde stijl. Voor degene die echt mee willen met de tijd zijn de moderne, trendy leesbrillen van Croon ideaal. De verschilllende brillen zijn bij mijnleesbril verkrijgbaar in diverse kleuren. Klassieke kleuren als bruin en zwart zetten met name de toon, maar voor de liefhebber is er ook de havanna Butterfly