Vlindervormige leesbrillen

Vlindervormige leesbrillen? Krijgt u al vlinders in uw buik? Misschien dat niet, maar op uw gezicht kan altijd. Voor de lezer met wat meer artistieke interesses zijn vlindervormige leesbrillen een mooie optie. De leesbrillen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien van vlindervormige leesglazen. Dit betekent dat de glazen van binnenuit steeds hoger naar buiten toe lopen. Hartstikke artistiek! Vlindervormige leesbrillen staan mooi bij vrouwen die zich echt willen onderscheiden van de rest. Kies niet altijd voor de normale weg. Doe eens wat anders! Bekijk hieronder welke keuze u heeft.

Welk merk wilt u?

Er zijn een aantal merken die vlindervormige leesbrillen produceren. Een merk die het voornamelijk van dit soort artistieke brillen moet hebben is Alain Mikli. De wereldberoemde Mikli kiest altijd voor de meest mooie kleurencombi’s en aparte dessins van de cellulose acetaat platen, die exclusief voor hem worden ontwikkeld in Italië. Ook Croon heeft een opvallend vlindervormig model. De naam, Butterfly, spreekt voor zich. Het leuke aan deze leesbril, is dat het multifocaal is. Lees alles over multifocale leesbrillen in onze blogs.

Kleurenvariatie

Bij zo’n leuk, apart model hoort uiteraard ook een sprekende kleur. Zo kunt u kiezen uit kleuren als rood/bordeaux, havanna, transparant/kristal en nog vele andere. Match uw leesbril met uw eigen outfit, zodat het plaatje compleet is. Toch liever een andere vorm? Geen probleem, bij mijnleesbril kunt u kiezen uit ronde, rechthoekige, ovale  en nog vele andere vormen.