Gele leesbril

We all live in a yellow submarine! Ook zo’n liefhebber van geel? We snappen dat stiekem wel. Met een gele leesbril valt u altijd op en straalt u als een zonnetje. Mijnleesbril.nl heeft een groot assortiment aan mooie, leuke en originele gele leesbrillen. Bent u altijd het zonnetje in huis? Dan mag een gele leesbril absoluut niet ontbreken! U heeft keuze uit een aantal mooie merken, zoals I Need You, Polaroid, Eyebobs  en Readloop.

Enorm divers

Als u denkt dat geel gewoon geel is heeft u het fout. Bij mijnleesbril verschillen de gele leesbrillen enorm van elkaar. Sommige leesbril zijn volledig geel gekleurd, zoals de leesbril van Polaroid  of van OOPS. Andere leesbrillen bevatten een fijne gele tint zoals, de Readloop Culture zwart/geel of de Woody Double blauw/geel. Er zijn ook leesbrillen met een Oker gele kleur. Dit is net wat anders dan normaal geel.

Geel een gekke kleur?

Helemaal niet! Een gele leesbril kan erg leuk staan, mits het wel matcht met de outfit. Geel staat voor fris en vrolijkheid. Houd er dus rekening mee dat dit ook terugkomt wanneer u een gele leesbril op uw gezicht zet. Kleuren die goed matchen met geel zijn wat lichtere tinten groen en blauw. Iets als donkerblauw is een mindere keuze, omdat het dan wat sneller op een uniform gaat lijken. Voor wat meer winterse kleuren is het prima te combineren met bordeauxrood, grijs en zwart.

Toch liever een andere kleur? Geen enkel probleem bij mijnleesbril.nl kunt u kiezen uit meer dan 10 verschillende kleuren. Dus wilt u een licht model of toch liever een donkere, warme kleur dan bent u bij mijnleesbril aan het goede adres. En wanneer u er echt niet uitkomt kunt u altijd contact opnemen met onze experts die u graag helpen bij de keuze van uw leesbril.