Turkoois leesbril

Turkoois? Wat is dat ook alweer? We zien het u al denken. Turkoois is een soort mengelmoes van groen en blauw. De kleur geeft een frisse blik aan zowel de leesbril als uw gehele look. Binnen ons assortiment aan turkoois leesbrillen is I Need You de grootste speler. Het heeft leesbrillen waarbij er een combinatie is van turkoois en een andere kleur, maar ook leesbrillen die geheel turkoois zijn. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment.

Behoefte aan innerlijke rust? 

Turkoois is met name bekend door het gebruik in sieraden. Het komt oorspronkelijk van de turkoois gesteente af. Deze steen heeft een geneeskrachtige en zuiverende werking en kan zorgen voor innerlijke rust. Dat wil toch iedereen! Die rust en kalmte is natuurlijk ook fijn tijdens het lezen van een boek. Vandaar dat de turkoois leesbrillen ideaal zijn om aan te schaffen. Naast dat ze voor een zekere rust zorgen, staan ze ook nog eens voorbeeldig en zijn de leesbrillen goed te matchen met de rest van uw outfit.

I Need You now!

Als u op zoek bent naar een turkoois leesbril dan kan u eens kijken tussen de leesbrillen van I Need You. Zij hebben een aantal leuke leesbrillen die een combinatie hebben van turkoois en havanna. Zo heeft u keuze uit de Doktor New en de Icon Double. Naast de I Need You leesbrillen is er ook nog een model van Eschenbach in turkoois. Deze leesbril is wat groter en is in de basis transparant. Transparant/turkoois, helemaal de kleuren van nu!