Rode leesbril

Val je graag een beetje op? Snuffel dan eens rond in onze collectie rode leesbrillen. We hebben ze in een felle uitvoering, maar ook in bordeaux of oranje/rood. Welke kleur rood je ook het meest bevalt, weet wel dat het een kleur is die aandacht trekt en geassocieerd wordt met het lichaam. De kleur van bloed is ook de kleur van leven, energie en kracht. Uiteraard zijn onze rode leesbrillen in diverse modellen verkrijgbaar, zoals rond  als Youp van ’t Hek, maar ook in luxe acetaat zoals de Alain Mikli leesbrillen van de beroemde Franse designer. Rood is de kleur van de liefde, maar ook de kleur van de passie.

Rood in de mode

Er is bordeaux, kersenrood, frambozenrood, grenadine, rozerood en nog veel meer. Vrouwen zijn graag een lady in red, onweerstaanbaar en positief. Maar ook een man schrikt niet terug van een rode leesbril Voor een zelfverzekerde look en feel. Maar welke kleur past bij wie? Wij adviseren om een rode leesbril niet perse bij rode kleding te dragen. Dat is wel erg opvallend. Een stijlvolle combinatie is rood met grijs of zwart. Of met een vleugje dierenprint, ook altijd goed! En welke kleur rood? Dat ligt ook aan je huidtype.

Seizoensgebonden 

Herfsttype: bordeaux en donker rood
Wintertype: diepe en heldere roodschakeringen
Lentetype: felle rood- en oranjetinten
Zomertype: zachte roodnuances

Nog een rood tip! Rood is ook de kleur van alarm en gevaar. En zie je daardoor heel snel opdoemen. Dus: altijd je leesbril kwijt? Kies dan voor een rood exemplaar!