Jaguar Eyewear leesbrillen

Jaguar is voornamelijk bekend vanwege de mooie, luxe auto’s die ze produceren. De auto’s staan bekend om stoere, snelle auto’s met een sportief karakter. Dit probeert Jaguar Eyewear ook over te brengen in de leesbrillen. De brillen van Jaguar Eyewear zijn strakgelijnd en hebben een strakke afwerking. Ze geven u de sportieve look waardoor de leesbril geen saai voorwerp meer is, maar echt iets toevoegt aan het uiterlijk. Een warme rode tint in de leesbril? Of toch liever wat frisser blauw

Verschillende prijsklasse

De Jaguar Eyewear brillen vallen in de hogere prijsklasse en zijn daarom ook kwalitatief beter dan andere brillen. Mijnleesbril biedt Jaguar Eyewear vanuit twee verschillende prijsklasse. Zoals ook bij de auto’s zijn de brillen van betrouwbare kwaliteit en is er een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor de prijs worden ook de glazen precies geslepen naar de sterkte die u nodig heeft.

Design

Het design van de Jaguar Eyewear heeft dezelfde elegantie als die van de sportwagens. Een echte bril voor mannen dus. Het materiaal is monel, wat zorgt voor een sterke fundering van de leesbrillen. Verder is het verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Dit zijn stoere kleuren die goed samenvallen met het ontwerp. Zo kan u gaan voor een iets meer sobere kleur als bruin. Wilt u wat meer opvallen dan is er de zwarte bril met oranje details erin.

Jaguar Eyewear ontwerpt zijn leesbrillen voor mannen die een sportieve en frisse uitstraling belangrijk vinden. De leesbrillen zijn zeer geschikt voor achter het bureau, maar kunnen ook prima als accessoire fungeren in het dagelijks leven. De randloze bovenkant van de brillen zorgt voor een nog snellere look. Fijn detail aan de brillen is dat de neusbruggetjes in verschillende kleuren apart erbij kunnen worden besteld.