Happy-Nes leesbril-ketting

Niemand wil graag zijn leesbril kwijt raken. Zo dachten ze bij Happy-Nes ook. Daarom maakten zij leesbril-ketting die ervoor zorgen dat u uw leesbril niet kwijtraakt en er ook nog eens trendy bij loopt. De kettingen zijn namelijk in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. Wordt u ook zo happy van deze kettinkjes? Waar wacht u nog op! 

Turkse finesse

De kettinkjes van Happy-Nes worden in een klein Turks atelier met de handgemaakt. Dat is ook wel te zien. De finesse spat er vanaf en je ziet dat het met heel veel liefde gemaakt wordt. De verschillende kleurencombinaties maken het tot een bijzonder mooi geheel wat goed te dragen is bij verschillende outfits. De leesbril-kettinkjes zijn 67 cm lang.

Diverse kleuren

De kettinkjes zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. Zo kunt u kiezen voor de kleuren blauw en groen of als u van wat lichter houdt geel met oranje. Er is ook een ketting met wat meer vrouwelijke kleuren als roze en turkoois. Zoals je ziet is er genoeg keuze. Dus wacht niet langer en neem jouw favoriete kleur leesbril-ketting.