Ronde leesbril

Op mijnleesbril.nl zijn er veel verschillende vormen leesbrilglazen. Rechthoekig, rond, ovaal, piloot, vlindervormig, vierkant, randloos, het kan niet gek genoeg. Er zijn zelfs leesbrillen die zowel een rond leesglas als een rechthoekig leesglas hebben. Leesbrillen saai? Echt niet! Dit is het bewijs. Wanneer u op zoek bent naar een mooie ronde leesbril bent u hier op het perfecte adres. Bekijk hieronder onze ronde leesbrillen en lees eventueel in onze blogs welke leesbril het best bij u past.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Wanneer u denkt dat ronde leesbrillen allemaal op elkaar lijken dan heeft u het mis. Ronde leesglazen kunnen in veel verschillende vormen voorkomen. Zo is de Hurricane van Readloop in principe rondvormig, maar het bezit aan de bovenkant ook enkele hoeken. Verder heeft Seeoo pootloze leesbrillen. Deze kunt u op uw neus zetten zonder ondersteuning van pootjes. Super origineel en leuk als bijvoorbeeld cadeau! De Eyeglobe van Frank en Lucie is een mooie ronde leesbril voorzien van blauw licht filter. Lees alles over blauw licht filters in onze blogs. Er is zelfs een leesbril genaamd “Flat Tire” die zijn naam eer aan doet dankzij de ronde vorm waarbij het leesglas aan de onderkant als een soort lekke band inzakt. Hilarisch toch?

Rond helemaal weer in

De ronde vormen in een bril zijn tegenwoordig weer helemaal in. De ronde leesbril is een zeer klassieke vorm, die nu weer helemaal terug is. Zowel jong als oud laat graag de ronde contouren terugkomen in het gezicht. Een ronde leesbril is vooral erg leuk wanneer u een wat geblokter gezicht hebt. Het zorgt voor enige nuance in uw gezicht en uw ogen komen beter tot zijn recht.

Twijfelt u over een ronde leesbril? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het zoeken van de juiste leesbril. U kunt mailen naar info@mijnleesbril.nl of bellen naar 026-363 84 59.