Havanna leesbril

Toe aan een exotisch tintje in uw look? Dan zit u op deze pagina helemaal goed. Bij mijnleesbril.nl kunt u namelijk kiezen voor de kleur havanna. Havanna, waar kennen we dat eigenlijk van? De hoofdstad van Cuba inderdaad. Sluit u maar eens uw ogen en waan u in deze prachtige hoofdstad. Ziet u de warme bruinrode gloed aan kleuren? Dan weet u waar we het over hebben. Geen wonder dat de populaire merken als Ray-Ban, Porsche Design en Frank and Lucie deze kleur maar al te graag verwerken in hun leesbrillen. Bekijk alle ‘Havanna’s’ hieronder.

Kiest u het juiste model? 

Leesbrillen in de kleur havanna zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Groot, klein, opvouwbaar, lookover, randloos  of volledig omrand, bij mijnleesbril vindt u het allemaal. De warme donkere kleur is goed te combineren met verschillende outfits. De havanna kleur kan zorgen voor zowel een klassieke look als een wat spannendere look. Dus bekijk goed welke leesbril het best bij u past.

Klassiek of spanning? 

Het leuke aan de havanna kleur is dat het in super diverse leesbrillen terug komt. Bij de leesbril van The Academy Collection gaat u echt voor de chique, klassieke look. De havanna kleur zit hierbij verwerkt in de voeteindjes. Maar wilt u bijvoorbeeld liever gaan voor een wat spannendere look dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Doktor van I Need You. Deze modelletjes zijn ook van een goedkoper niveau dan de Academy Collection.  

Wilt u een keer wat anders dan die normale kleur, dan is havanna een heel goed alternatief. Deze mooie warme kleur is goed te combineren met uw gehele outfit en is voor vrijwel iedereen geschikt. Twijfelt u nog tussen verschillende leesbrillen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team van experts zal u voorzien van advies en zorgt ervoor dat u de ideale leesbril vindt. U kunt ons bellen op 026-363 84 59 of mailen naar info@mijnleesbril.nl.