Blauwe leesbril

Niets zorgt voor zoveel sfeer als kleur. Dat geldt ook voor een leesbril. Toch kiezen mensen vaak voor zwart  of bruin  om niet teveel op te vallen met een bril. Mocht je dat te saai vinden, blauw is een rustige kleur en zorgt voor een sfeervolle en harmonieuze look en feel. Blauw geeft altijd rust, zowel aan de drager als aan diegene die je ziet. Blauw past ook heel goed bij leesbrildragers die van jeans houden, de kleur houdt immers stand in casual en meer formele omgevingen. Vraag je mensen ‘wat is je lievelingskleur’, dan zeggen ze vaak blauw. Blauw is alweer een aantal jaren een echte modekleur, het is veel warmer dan zwart en staat eigenlijk iedereen.

Grote collectie 

Mijnleesbril heeft een grote collectie blauwe leesbrillen, soms ook gecombineerd met een andere kleur. We voeren natuurlijk leesbrillen in donkerblauw, hemelsblauw of lichtblauw, maar ook met blauw als hoofdkleur in gedessineerde leesbrillen. Een goed voorbeeld is de ReadLoop Cauris met blauw, groen en geeltinten, in een semi camouflage look. Maar ook de luxe acetaat Frank and Lucie Treetop Blue en Treetop House zijn goede voorbeelden van leesbrillen met een blauw/groen/gele kleurnuance.

Nog niet genoeg blauw gezien? Een aantal van onze blauwe leesbrillen is voorzien van een blauwlicht filter. Voor rustig en ontspannen kijken op je beeldscherm!