Porsche Design leesbril

Snelheid, souplesse en klasse. Slechts een aantal voorwaarden waar Porsche design al jarenlang aan vasthoudt. De leesbrillen van Porsche Design nemen het imago van de auto’s over. Het zijn stoere leesbrillen met een strak uiterlijk.

Het bedrijf

Porsche Design is met name bekend van de auto’s die ze verkopen. Het bedrijf is ontstaan vanuit de familie Porsche. Dankzij samenwerking met andere fabrikanten wierf het bedrijf populariteit bij de consument. Zo begon het met bouwen van sportwagens, wat vandaag de dag nog steeds terug te zien is in het uiterlijk van zowel de auto’s als de leesbrillen.

Groot assortiment en uitmuntende comfort

De keuze tussen diverse leesbrillen is groot bij Porsche Design. De brillen zijn voornamelijk rechthoekig van vorm en zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Een aantal brillen zijn look-over, dus geschikt om gewoon op de neus te laten zitten. Het comfort rond de neus kan ideaal zijn vanwege de mogelijkheid tot verwisselen van de neusbrug.

Naast het mooie design zijn de leesbrillen voorzien van goed comfortabel materiaal. Een stof als titanium wordt veelgebruikt wat betekent dat de bril ontzettend licht is en goed tegen een stootje kan. De glazen hebben een goede coating en zijn zeer gemakkelijk schoon te houden. Porsche Design probeert altijd een extraatje toe te voegen aan hun producten. Zo krijgt u als klant bij alle leesbrillen een trendy Porsche Design brillenkoker.