Ovale leesbril

Ovale leesbril, is dat niet hetzelfde als rond? Nee, absoluut niet! Ronde leesbrillen zijn voorzien van geheel ronde leesglazen. Bij ovale leesbrillen zijn de leesglazen niet geheel rond. Het hangt tussen rechthoekige en ronde leesglazen in. Zeer fijn voor mensen die niet kunnen kiezen tussen beiden. De exacte vorm van ovale leesbrillen is dan ook moeilijk te bepalen. Bekijk hieronder het gehele assortiment ovale leesbrillen.

Veel soorten

Er zijn erg veel leesbrillen die vallen onder de "ovale" vorm. Dit komt omdat het niet precies vaststaat wanneer een leesglas ovaal is. Dit betekent dan ook dat er keuze is uit meer dan 15 verschillende merken. De kans dat uw perfecte leesbril er tussen zit is dus erg groot. Sportief, zakelijk  of retro, bij mijnleesbril is het allemaal verkrijgbaar.

Kleurenfestijn

Omdat het assortiment van mijnleesbril zo breed is, heeft u ook keuze uit ontzettend veel verschillende kleuren. Turkoois, caramel, geel  of zalmroze, het kan niet gek genoeg bij mijnleesbril.nl. Toppers als Frank and Lucie, Ray-Ban, Proximo  en I Need You zijn uiteraard goed vertegenwoordigd in deze categorie. Deze leesbrillen worden dan ook aangeraden.

Twijfelt u nog veel over bepaalde zaken? Bekijk dan onze blogs. Daarin wordt alle informatie gegeven rondom het dragen en kopen van een leesbril.