Visibilia leesbril

Wil jij weer visible worden? Dan wordt het misschien tijd voor een leesbril van Visibilia. Dit Italiaanse leesbrillen merk onderscheidt zich met zijn eigen strakke design. We zijn gewend van Italianen dat ze er altijd mooi verzorgd uit zien. Dat is terug te zien in deze leesbrillen. Keuze uit zowel leesglas dat geheel omrand is als leesglas dat randloos is. De Moxxi leesbrillen van Visibilia zijn niet alleen mooi in design, maar ook voorzien van een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Familiebedrijf

Het leuke aan Visibilia is dat het een Italiaans familiebedrijf is dat gevestigd is in Spanje. Al meer dan 25 jaar is Visibilia een gevestigde naam in de leesbrillen wereld. De modellen zijn strak en gestyleerd en doen precies wat de klant verwacht: stijlvol en comfortabel lezen op elk moment. De elegante lookovers zijn verkrijgbaar in diep zwart, chique wit en helder blauw en rood.

Goede prijs/kwaliteit

Bij Visibilia ben je verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding. De leesbrillen zitten in de wat lagere prijsklasse, terwijl dit niet af te zien is aan de monturen. Hiernaast is de service natuurlijk wat u gewend bent van mijnleesbril. Bij de leesbril ontvangt u een etui en de bestelling past gewoon door de brievenbus. Super makkelijk! Dus waar wacht u nog op.