Metalen leesbril

Metalen leesbril nodig? Dan zit u bij mijnleesbril helemaal goed. Er is keuze uit verschillende grote merken zoals: Ray-Ban, Porsche Design en Polaroid. Maar naast de bekende merken zijn er ook nog meer dan 15 andere merken met metalen leesbrillen op mijnleesbril.nl. Bent u liefhebber van rond, vierkant, ovaal  of rechthoekig, bij mijnleesbril zijn alle soorten en maten beschikbaar in het metaal. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan gewoon eens ons aanbod hieronder.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Metaal als kunstvorm

Een metalen leesbril bestaat al sinds jaar en dag. Het metaal werd voornamelijk gebruikt als sterke omranding, maar fungeert nu vaak als kunstvorm. Dat is terug te zien in de leesbrillen van mijnleesbril. The Academy Collection is een mooie traditionele leesbril gevormd door chique metaal. De ronde vorm zorgt voor een mooie klassieke look. Dit wordt aangevuld door de mooie gouden kleur van het metaal. De kleur goud is een graag gebruikte kleur bij de metalen leesbrillen. Dit is in veel andere leesbrillen van onder andere Ray-Ban en Calvin-Klein ook terug te zien.  

Verschillende soorten metalen leesbrillen

Metalen leesbrillen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. We lichten er graag een aantal voor u uit. Zo springen de leesbrillen van Seeoo meteen al in het oog. Deze leesglazen zijn zo gemaakt dat ze precies op uw neus blijven zitten en er dus geen pootjes nodig zijn. Ook zijn er een aantal opvouwbare metalen leesbrillen verkrijgbaar. Deze leesbrillen beschikken allemaal over een eigen aparte opvouwbaarheid. If heeft leesbrillen die volledig opvouwbaar zijn, waardoor ze makkelijk mee op reis te nemen zijn. De ‘Folding’ van I Need You zegt het zelf eigelijk al. Deze leesbril is dusdanig compact dat het prima in uw broek- of borstzak mee kan.

Verder zijn er nog vele andere soorten metalen leesbrillen die nog niet genoemd zijn. Aan de hand van het filtersysteem kunt u zeer specifiek op zoek naar uw ideale leesbril. Komt u er vervolgens nog niet uit? Geen paniek. Ons team van specialisten helpt u graag bij de zoektocht naar uw ideale leesbril en voorziet u dus ook van de nodige extra informatie. U kunt contact opnemen door te mailen naar info@mijnleesbril.nl of door op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur te bellen naar 026-363 84 59