Look-over leesbril

Look-over, het zegt het eigenlijk al. Het zijn leesbrillen waarbij je gemakkelijk erover heen kan kijken zodat je de leesbril niet continu af hoeft te zetten. De leesbrillen zijn kleiner dan normale leesbrillen, waardoor je er goed overheen kan kijken. Mijnleesbril biedt een groot assortiment aan look-over leesbrillen van verschillende merken. Porsche Design, I Need You, Polaroid, Eyebobs  en nog vele andere merken zijn verkrijgbaar op mijnleesbril.nl.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wat maakt het zo speciaal?

De leesglazen zijn kleiner qua hoogte, waardoor men makkelijk boven de bril uit kan kijken. De leesbrillen verschillende in omrande en randloze leesglazen. Zo heeft Eyebobs modellen waarbij de leesglazen geheel omrand zijn, maar ook modellen waarbij de leesglazen randloos  zijn.

Look-over leesbrillen allemaal hetzelfde gevormd? Nee hoor! Bij mijnleesbril.nl is er keuze uit rechthoekig, ovaal, rond, vlindervormig  en vierkant. Dit allemaal verwerkt in een klein brilletje. Verder zijn de leesbrillen verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Voor de zakelijke uitstraling zijn er uiteraard leesbrillen met een zwarte kleur. Gaat u liever voor wat meer frisse look, dan kunt u kiezen voor kleuren als oranje, groen  en geel.

Zakelijk?

Look-over leesbrillen hebben vaak een zakelijke uitstraling. De leesbrillen zijn echter ook in speelsere varianten verkrijgbaar. Zo is de Topless van Eyebobs een leuke look-over voor degene die niet altijd voor een standaard bril kiest. De randloze bovenkant zorgt voor een speelse look en doet eer aan de benaming van de leesbril. Ook I Need You heeft een aantal leuke look-over leesbrillen die echt iets toevoegen aan uw gehele uitstraling.