Acetaat leesbril

Acetaat leesbril? Jazeker! Tegenwoordig worden leesbrillen steeds vaker gemaakt van acetaat. Met acetaat is het gemakkelijk om verschillende kleuren tot één geheel te maken. Er zijn al veel verschillende merken die de brillen van acetaat maken, zoals Figoline, Frank and Lucie en Ray-Ban. Waarschijnlijk heeft u nog steeds niet echt een goed beeld van wat acetaat is en wat het voordeel er van is. Hieronder leggen we dat zorgvuldig voor u uit. Bekijk ondertussen de acetaat leesbrillen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wat is acetaat?

Acetaat is een soort kunststof dat ontstaat uit planten. De stof is afkomstig van houtpulp en katoen. De houtpulp en katoen worden met elkaar vermengd totdat er een verzelachtig geheel is ontstaan. Dit gebeurt normaal gesproken gewoon in een fabriek. Nadat de stoffen zijn samengevoegd wordt er een acetaat blok gevormd doordat er kleurstoffen worden toegevoegd. Hier ontstaat vervolgens de leesbril uit.

Voordelen van acetaat?

We geven u een vergelijking tussen acetaat en kunststof, omdat hier nog steeds vaak leesbrillen van worden gemaakt. Het voordeel dat acetaat heeft is dat het zowel stevig als licht is. De stevigheid gaat dus niet ten koste van de lichtheid. Hoe lichter de leesbril, hoe fijner het is om de bril te dragen. Ook is acetaat anti-allergeen. Een klein nadeel is dat acetaat met hele hoge temperaturen weer kan ombuigen tot een rechte vorm. Dit zal in werkelijkheid normaal niet voorkomen, alleen is het aan te raden om de leesbril niet te lang in een warme auto te laten liggen.

Al met al is het produceren van acetaat leesbrillen een vooruitgang wat betreft leesbrillenproductie. Nog niet overtuigd? Probeer een acetaat leesbril van mijnleesbril.nl. Bent u uiteindelijk niet tevreden kunt u de leesbril kosteloos terugsturen (LET OP: alleen wanneer het glas niet speciaal voor u is ingeslepen).