Blauw licht filter leesbril

Steeds meer mensen slapen met hun mobiel of ipad naast hun bed. Vlak voordat het licht uitgaat checken ze nog even hun mail of het nieuws. Het blauwe licht dat LED’s, zoals tablets, smartphones, laptops etc. (ook tv trouwens) uitstralen, is schadelijk voor ogen. En zorgt ook vaak voor slaapstoornissen waardoor men wederom naar de smartphone grijpt.

Er zijn speciale (lees)brillen, met en zonder sterkte, die dit blauwe licht filteren. De BLP LENS technologie in dergelijke brillen beschermt de ogen en filtert het schadelijke blauwe licht. Misschien slim om zo’n (lees)bril met blauw filter ook naast je bed te leggen?

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Heren leesbrillen modieus en comfortabel hulpmiddel

Bij mijnleesbril wordt er echt waarde gehecht aan het belang van een leesbril. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de leesbril niet slechts gezien wordt als een handige tool, maar ook echt als een modieus onderdeel van de look. Door het kiezen van de juiste leesbril kan de bril worden aangepast aan de kleding stijl. Het is normaal dat op een bepaalde leeftijd de ogen minder worden. Wanneer dit het geval is moeten mensen zich comfortabel voelen bij de leesbril die ze gebruiken.

Perfecte vorm voor een heren leesbril

De heren leesbrillen zijn verkrijgbaar in elke soort en maat en in kan in verschillende sterktes worden besteld. Draagt u graag ronde glazen en een dun frame of gaat u toch liever voor de rechthoekige glazen met dik frame? Het maakt niet uit, want Mijnleesbril.nl heeft voor elk gezicht een perfecte leesbril in het assortiment. Verder is er keuze uit allerlei verschillende kleurencombinaties. Of het nou klassiek zwart is of fel oranje, bij Mijnleesbril.nl is het allemaal mogelijk.

Kortom, zoekt u een heren leesbril die feestelijk, trendy, modern, zakelijk, sportief of toch klassiek is? Bij Mijnleesbril.nl vindt u gegarandeerd de mannen leesbril die een extra dimensie geeft aan uw look en ook nog zorgt voor een goede kwaliteit. Dus twijfel niet en neem een kijkje tussen de leesbrillen voor mannen.