TR90 leesbril

Bent u al bekend met het TR90 materiaal? De leesbrillen zijn gemaakt van thermoplastic polyamide. Het voordeel van dit materiaal is dat het super flexibel is. Hierdoor zit de leesbril erg fijn en is hij ook nog eens enorm sterk. Dus laat u per ongelijk een keer uw bril vallen, geen paniek. De TR90 leesbrillen zijn zo flexibel en licht dat ze de klap prima opvangen. Nog een voordeel is dat de brillen zo licht zijn dat u bijna vergeet dat u een leesbril op hebt. Verder is het super duurzaam materiaal. Geïnteresseerd geraakt? Bekijk hieronder het brede assortiment aan TR90 leesbrillen.

Grote diversiteit aan kleuren!

Wat meteen opvalt in ons assortiment TR90 leesbrillen is dat er keuze is uit verschillende kleuren. Voor de liefhebber van donkere kleuren zijn er leesbrillen verkrijgbaar van onder andere I Need You en Ray-Ban. Van I Need You zijn er ook leesbrillen in het rood en in het geel. Verder is er nog keuze uit kleuren als blauw, groen, wit  en havanna.

De magneetbril

De kans is groot dat u geen idee heeft wat een magneetbril is. Deze montuurtjes van Nordic Glasögon zijn super handig vanwege de pootjes die geheel doorlopen om de hals. Hierdoor is een brilketting niet meer nodig en raakt u nooit meer uw leesbril kwijt. Het leuke aan de magneetbrillen van Nordic Glasögon is dat ze verkrijgbaar zijn in maar liefst zeven verschillende kleuren.

Het TR90 materiaal is nog relatief nieuw en daardoor in enigszins beperkte mate verkrijgbaar. Bij mijnleesbril proberen we u een zo’n goed mogelijk aanbod te geven van de beste, mooiste, leukste en origineelste leesbrillen.